Vrei sa stii care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din Romania ?

Vrei sa stii care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din Romania ?In ultimii ani casele de pariuri sportive online din mediul virtual romanesc s-au dezvoltatat fantastic. Nu ai pariat online nicioadata ?

Ei bine, se pare ca nu stii cate avantaje ai daca pariezi online. E-pariuri.ro este un site special creat pentru a furniza pariorilor toate informatiile de care acestia au nevoie .

Bonusuri consistente, clasamente actualizate in permanenta, cele mai bune analize ale cotelor, scoruri live , meciuri live , un forum despre pariuri si cele mai bune pariuri ale zilei, toate la numai un click distanta de tine. In plus , e-pariuri.ro iti pune la dispozitie biletul zilei, o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.e-pariuri.ro .[adsenseyu1]

Casele de pariuri online sunt deschise non-stop si nu percep comision din suma pariata ( precum se intampla in cazul agentiilor de cartier . In plus, in cazul in care inregistrezi un castig , casa de pariuri online iti ofera posibilitatea de a retrage inreaga suma castigate . In cazul agentiilor de cartier , orice castig care depaseste suma de 600 lei este impozitat conform legislatiei din tara noastra .

Un alt avantaj oferit de agentiile virtuale este faptul ca iti ofera posibilitatea de a plasa pariuri pe parcursul evenimentelor sportive .

In momentul in care te decizi sa plasezi pariuri online trebuie sa ai foarte mare grija la ce casa de pariuri virtuala vrei sa joci . Exista diferente semnificative intre cote de la o agentie la alta , in plus la anumite case de pariuri oferta de pronosticuri nu este atat de variata .

Cei mai multi pariori incepatori nu sunt atenti la aceste aspecte . Tocmai de aceea am realizat un top al celor mai bune case de pariuri virtuale din tara noastra . Acestea sunt :

[adsenseyu1]

1. Bet365 – este fara dar si poate cea mai apreciata casa de pariuri din mediul virtual  din tara noastra si una dintre cele mai apreciate la nivel mondial . Cote foarte bune , nenumarate tipuri de pariuri , o gama variata de evenimente sportive si bonusurile periodice fac ca Bet365 sa atraga in permanenta noi si noi jucatori . Bet365 este o casa de pariuri online care stie sa isi puna in valoare potentialul si cum sa se promoveze in mediul virtual .

2. Heavenbet este una dintre cele mai noi case virtuale de pariuri din tara noastra . Cu toate acestea , este compania cu  una dintre cele mai accentuate cresteri pe piata europeana a caselor virtuale de pariuri . Heavenbet pune la dispozitia iubitorilor de pariuri saptamanal peste 10.000 de evenimente sportive .

strategie de optimizare seo

3. Unibet era declarata cu trei ani in urma cea mai apreciata casa de pariuri virtuala din Europa . Chiar daca in ultima perioada a suferit un declin usor , Unibet ramane una dintre cele mai serioase companii din domeniu . Este normal ca , companiile din aceasta bransa sa mai sufere si usoare caderi in conditiile in care concurenta este fantastica . In Romania Unibet ramane una dintre cele mai accesate case virtuale de pariuri .

4. Sportingbet . Stiati ca in urma cu cativa ani aceasta casa virtuala de pariuri era sponsorul principal al unuia dintre dele mai apreciate cluburi de fotbal din Romania , si ma refer aici la Steaua Bucuresti . Aceasta casa de pariuri este foarte apreciata la capitolul suport . In plus ofera iubitorilor de pariuri un bonus extrem de atractiv de 50% ( in limita a 100 Ron ) la efectuarea primului depozit pe site .

Alte stiri actuale :

1. 19.732 de euro pentru un minut de joc
2. Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe pia?a de pariuri din România
3. NEBUNUL Balotelli pune TUNURILE pe conducere!
4. Simona | Australia e la picioarele Simonei! Ce obiectiv are Halep dupa calificarea in sferturi

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *