Vrei sa stii care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din Romania ?

strategie de optimizare seo

Vrei sa stii care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din Romania ?In ultimii ani casele de pariuri sportive online din mediul virtual romanesc s-au dezvoltatat fantastic. Nu ai pariat online nicioadata ?

Ei bine, se pare ca nu stii cate avantaje ai daca pariezi online. E-pariuri.ro este un site special creat pentru a furniza pariorilor toate informatiile de care acestia au nevoie .

Bonusuri consistente, clasamente actualizate in permanenta, cele mai bune analize ale cotelor, scoruri live , meciuri live , un forum despre pariuri si cele mai bune pariuri ale zilei, toate la numai un click distanta de tine. In plus , e-pariuri.ro iti pune la dispozitie biletul zilei, o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi http://www.e-pariuri.ro .[adsenseyu1]

Casele de pariuri online sunt deschise non-stop si nu percep comision din suma pariata ( precum se intampla in cazul agentiilor de cartier . In plus, in cazul in care inregistrezi un castig , casa de pariuri online iti ofera posibilitatea de a retrage inreaga suma castigate . In cazul agentiilor de cartier , orice castig care depaseste suma de 600 lei este impozitat conform legislatiei din tara noastra .

Un alt avantaj oferit de agentiile virtuale este faptul ca iti ofera posibilitatea de a plasa pariuri pe parcursul evenimentelor sportive .

In momentul in care te decizi sa plasezi pariuri online trebuie sa ai foarte mare grija la ce casa de pariuri virtuala vrei sa joci . Exista diferente semnificative intre cote de la o agentie la alta , in plus la anumite case de pariuri oferta de pronosticuri nu este atat de variata .

Cei mai multi pariori incepatori nu sunt atenti la aceste aspecte . Tocmai de aceea am realizat un top al celor mai bune case de pariuri virtuale din tara noastra . Acestea sunt :

[adsenseyu1]

1. Bet365 – este fara dar si poate cea mai apreciata casa de pariuri din mediul virtual  din tara noastra si una dintre cele mai apreciate la nivel mondial . Cote foarte bune , nenumarate tipuri de pariuri , o gama variata de evenimente sportive si bonusurile periodice fac ca Bet365 sa atraga in permanenta noi si noi jucatori . Bet365 este o casa de pariuri online care stie sa isi puna in valoare potentialul si cum sa se promoveze in mediul virtual .

2. Heavenbet este una dintre cele mai noi case virtuale de pariuri din tara noastra . Cu toate acestea , este compania cu  una dintre cele mai accentuate cresteri pe piata europeana a caselor virtuale de pariuri . Heavenbet pune la dispozitia iubitorilor de pariuri saptamanal peste 10.000 de evenimente sportive .

3. Unibet era declarata cu trei ani in urma cea mai apreciata casa de pariuri virtuala din Europa . Chiar daca in ultima perioada a suferit un declin usor , Unibet ramane una dintre cele mai serioase companii din domeniu . Este normal ca , companiile din aceasta bransa sa mai sufere si usoare caderi in conditiile in care concurenta este fantastica . In Romania Unibet ramane una dintre cele mai accesate case virtuale de pariuri .

4. Sportingbet . Stiati ca in urma cu cativa ani aceasta casa virtuala de pariuri era sponsorul principal al unuia dintre dele mai apreciate cluburi de fotbal din Romania , si ma refer aici la Steaua Bucuresti . Aceasta casa de pariuri este foarte apreciata la capitolul suport . In plus ofera iubitorilor de pariuri un bonus extrem de atractiv de 50% ( in limita a 100 Ron ) la efectuarea primului depozit pe site .

Alte stiri actuale :

1. 19.732 de euro pentru un minut de joc
2. Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe pia?a de pariuri din România
3. NEBUNUL Balotelli pune TUNURILE pe conducere!
4. Simona | Australia e la picioarele Simonei! Ce obiectiv are Halep dupa calificarea in sferturi

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *