Usi din lemn pentru casa ta – cele mai variate modele

Usi din lemn pentru casa ta – cele mai variate modele

Te-ai gandit sa renovezi? Esti in plina constructie a noii tale locuinte? Inseamna ca stii foarte bine ca alegerea usilor nu este cea mai usoara misiune. Daca ai luat in calcul sa alegi usi din lemn pentru noul camin, trebuie sa stii ca la TGG orice este posibil.

Indiferent de dimensiuni, culoare, model, modalitate de deschidere sau pozitionare, specialistii TGG iti pot oferi cele mai convenabile solutii, atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic si nu in ultimul rand, financiar.

Daca vorbim despre usi de interior, fie ele pentru baie, bucatarie, dormitor, living sau sufragerie, poti alege intre tei masiv sau stejar masiv stratificat.

[adsenseyu1]

Modelul ramane la latitudinea ta, la fel ca prezenta geamului, optimizand modelul in functie de stilul pe care l-ai gandit pentru casa ta: clasic, elegant, rustic, minimalist sau modern.

In ceea ce priveste capitolul usi de exterior, discutam despre calitate optima, care sa bifeze toate criteriile pe care o usa de intrare trebuie sa le aiba: sistem anti-efractie, vizor, izolare fonica si termica, grosime optima si durabilitate. Poti alege intre stejar triplu stratificat sau stejar masiv, iar modelul va fi adaptat in functie de nevoile tale: marime potrivita pentru apartament sau pentru casa sau vila.

Daca noua casa presupune proiecte speciale sau dimensiuni atipice, vestea buna este ca TGG executa si lucrari la comanda. Indiferent de cat de imposibila ar parea umplerea golului de usa, rezultatul va fi unul satisfacator din toate punctele de vedere. Asadar, se pot confectiona ansamble de usi, usi de dressing, glasvanduri sau scar interioare din lemn care sa defineasca si sa iti finiseze in cel mai elegant mod cu putinta casa!

Cum intru in contact cu specialistii TGG?

[adsenseyu1]

Daca aceasta este intrebarea de pe buzele tale, iti raspundem imediat. Inainte, insa, trebuie sa stii ca TGG este o companie care produce si comercializeaza usi din lemn in Romania de peste 15 ani. Livrarea usilor se face in toata tara, iar de montare se ocupa tot specialistii TGG.

In plus, toate produsele achizitionate vor beneficia de un certificat de garantie de 24 de luni, in timp ce durata medie de utilizare este de nu mai putin de 10 ani!

In ceea ce priveste reparatiile, retusurile sau reglajele, poti apela cu incredere tot la furnizori, intrucat continuitatea este vitala pentru durabilitatea usii. Asadar, nu-ti ramane decat sa vizualizezi portofoliul complet al TGG si sa alegi usa ideala pentru casa ta aici.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *