Tu crezi in miracole?

Tu crezi in miracole?

Am o fata rotunda si tocmai de aceea prefer sa port cercei mari argint. Bineinteles insa ca acest model poate fi purtat indiferent de forma fetei tale. Poate nici nu tin de fapt cont de aspectul amintit, insa odata cu prima pereche pe care mi-am achizitionat-o, m-am indragostit de model.

La fel de indragostita sunt de magazinul online Metaphora, deoarece ofera alternativa la bijuteriile de serie. Dincolo de acest fapt, Asia, continental meu iubit imi pare mult mai aproape, datorita faptului ca Metaphora imbraca in argint si pietre semipretioase, simboluri, traditii, viata si zambetul din taramul soarelui.

Sunt obiecte realizate de mestesugarii locali, le simt energia si migala din privirile care urmaresc procesul creatiei, din mainile dibace. Sa nu uit, atunci cand comanzi ceva, a doua zi, te poti deja bucura de produse. Cu plata ramburs, la primirea coletului la adresa, prin transfer bancar  sau card bancar.

Metaphora respecta intimitatea clientilor. Iti este acordata atentia necesara si ajutorul in alegeri, iar informatiile pe care le furnizezi raman confidentiale. Fie ca achizitionez ceva pentru mine sau pentru o alta persoana, aleg calitatea, aleg ineditul si inspiratia. Atunci cand iubesti sau doresti sa multumesti, o poti face mai ales, daruind o bijuterie.

Starea de recunostinta iti umple inima si daruind, vei dobandi, spune o vorba pe care am auzit-o, asa cum o alta vorba spune, ca ceea ce oferi, primesti inapoi, mai devreme sau mai tarziu. Darurile pe care le faci fara vreun motiv anume sunt cele mai interesante parca. Uimirea si bucuria surprinsa pe chipul celor din jur sunt de mare efect si in aceeasi vreme, de mare incarcatura enegetica.

Abordarea Metaphora in ceea ce priveste bijuteriile, presupune consum maxim de timp ?i resurse, cata vreme nu vorbim de bijuterii de serie, ci de produse unicat, aduse din toate colturile lumii. Asa cum scriam mai sus, te poti gandi la Asia sau, de ce nu la Africa, la America Latina prin prisma unui simbol din argint sau pietre, retraiesti vacantele petrecute acolo sau construiesti noi vise.e

Dragostea poate fi impartasita indiferent de varsta. Dragostea este un sentiment frumos si toate bijuteriile au o poveste, asa cum fiecare dintre noi traieste diferit o prima dragoste sau pe cea aleasa pe viata. Tu crezi in miracole?

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *