Tratamentul cu tunelul cu infrarosu

Tratamentul cu tunelul cu infrarosu

O multime de saloane cosmetice si centre de infrumusetare detin dispozitive si echipamente speciale achizitionate de la UtilariSaloane, si care sunt ideale pentru tratamentele corporale.

Un astfel de echipament cu adevarat special care poate fi intalnit intr-un salon de cosmetica sau intr-un centru de infrumusetare este tunelul cu infrarosu. Acesta este un echipament care are efecte termice pentru slabit, si care este ideal pentru tratarea celulitei.

Se poate spune despre tunalul cu raze infrarosii ca este un fel de sauna. Razele acestui tunel patrund 5-6 centimetri in tesuturi, iar odata ce au ajuns la aceasta adancime actioneaza in mod direct asupra celulelor grase.

Caldura foarte puternica pe care o creaza aceste raze infrarosii, care poate ajunge pana la 65 -70 de grade Celsius, este extrem de utila pentru ca topeste toate grasimile acumulate in mod excesiv in organism.

Tratamentul efectuat cu tunelul cu raze infrarosii are efecte cu adevarat spectaculoase pentru organism. De exemplu, se poate aminti faptul ca tratamentul respectiv imbunatateste considerabil circulatia sangelui si circulatia limfatica.

Deasemenea, trebuie precizat faptul ca acest tratament cu tunelul cu raze infrarosii fortifiaza sistemul imunitar. Totdata, in urma unui asemenea tratament corpul slabeste considerabil atat in circumferinta cat si in greutate.

Femeile care trec pragul saloanelor cosmetice pentru a urma un tratament cu acest tunel cu raze infrarosii, o fac pentru tratarea obezitatii, si pentru a scadea in greutate corporala.

Exista si femei care nu sunt deranjate de greutatea lor corporala, insa care se simt nemultumite deoarece se lupta cu celulita. Ei bine, tunelul cu raze infrarosii actioneaza eficient si impotriva celulitei iar rezultatele vor fi vizibile in cel mai scurt timp posibil. Se spune ca dupa 3 sedinte, deja rezultatele se pot vedea.

Accelerarea metabolismului si a tranzitului intestinal reprezinta un alt motiv pentru care acest tratament cu tunelul cu raze infrarosii este util pentru organism, plus ca acesta balanseaza aciditatea si alcalimitatea in organism.

Se spune ca in urma unei sedinte care dureaza 40 de minute in tunelul cu raze infrarosii, se pot arde 750 de calorii, sau chiar mai multe. Totodata, transpiratia pe care o provoaca cele 67-70 de grade Celsius din interiorul tunelului elimina aproximativ 25-30% din toxinele care se regasesc in organism, dar si 70-75% din apa aflata in mod excesiv in organism.

O terapie cu tunelul cu raze infrarosii este indicata deasemenea chiar si pentru atenuarea durerilor din zona articulatiilor, sau chiar si pentru atenuarea durerilor musculare.

Asadar, terapia cu tunelul cu raze infrarosii este in primul rand utila pentru acele femei care isi doresc neaparat sa scape de celulita, insa dupa cum se poate vedea, ea poate fi utila si pentru persoanele care isi doresc doar sa isi detoxifieze organismul, sau pentru persoanele care isi doresc sa isi imbunatateasca circulatia sanguina si circulatia limfatica, ori pentru persoanele care sufera de dureri in zonele articulare sau de dureri musculare.

Plus de asta, terapia cu tunelul cu raze infrarosii este foarte importanta si pentru ca purifica si oxigeneaza sangele.

Asadar, o asemenea terapie dupa cum se poate observa are o multime de beneficii pentru organism, asa ca trebuie incercata.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *