Tranzactionarea pe bursa – Un pariu castigator?

strategie de optimizare seo

Tranzactionarea pe bursa - Un pariu castigator?Cu totii am auzit cel putin o data de faimoasa Wall Street, o strada devenita celebra atat in New York, cat si in intreaga lume datorita tranzactiilor financiare la nivel inalt ce au propulsat astfel acesta locatie ca fiind unul dintre principalele centre financiare ale lumii.

Pe aceasta strada s-au reunit unele dintre cele mai mari burse de capitalizare din lume precum NASDAQ  sau fostul concern American Excenge. Desi destul de lent, conceptul ia amploare si in Romania, principala teama a brokerilor fiind strict legata de fluctuatiile pietei din ultima perioada. Pe intelesul tuturor, tranzactionarea la bursa semana usor cu alura unor pariuri facute in functie de flerul, intuitia si experienta trader-ului.

Daca in cazul unor simple pariuri rezultatele, atat pe tabele de scor cat si cele de natura financiara raman la latitudinea sortii, in cazul tranzactionarilor la bursa lucrurile pot sta usor distinct, datorita unor usoare interventii, ce determina cresterea sau scaderea pretului actiunilor si, implicit a investitiilor, raportate in castiguri si pierderi.

[adsenseyu1]

Ca in orice alta meserie exista si riscuri, astfel incat si aceasta activitate necesita un studiu prealabil, o testare si experimentare temeinica inainte de a investi sume pe care le putem castiga sau pierde inzecit fata de cuantumul initial. Din cele exprimate anterior reiese astfel o regula de baza in activitatea de trader, si anume sa nu investim mai mult decat putem acoperi. Interventiile anterior mentionate tin foarte mult de atentie si de studierea in timp a fluctuatiilor pietei.

Astfel, presupunand ca un pachet de actiuni pe care il  detinem, coboara pe scara de valori a bursei, acest lucru poate fi preintampinat sau, in cel mai rau caz “reparat”, prin vanzarea in timp util a acestuia.

“Sfaturile” parvenite din partea celorlalte persoane ce tranzactioneaza pe bursa sunt informatii de care e bine sa te lipsesti, mai ales in prima perioada a activitatii de trader, avand in vedere interesele ce guverneaza aceasta activitate.

Cu timpul, in ipoteza in care exista suficient de multa rabdare pana la atingerea unor rezultate pecuniare vizibile, traderii ajung sa aiba viziuni proprii si sa nu se lase influentati de informatiile neviabile si poate usor rau intentionate ale concurentei.

Avantajul major al tranzactionarii pe bursa astazi, ca si in cazul unor agentii online de pariuri sportive specializate, spre exemplu E-Pariuri.ro, este ca si pariurile pe bursa pot fi realizate in timp real, astfel incat sa vedem cum se reflecta pe piata fiecare miscare pe care o facem si sa transformam aceste actiuni in adevarate pariuri castigatoare.

Aurul, piata valutara sau petrolul au fost dintotdeauna pentru brokerii de bursa transpunerea baneasca a unor investitii majore. Acestea atrag atentia datorita castigurilor ce pot aparea pe termen relativ scurt, insa mediul de lucru este o adevarata jungla. Stapanirea de sine si atentia sunt calitati ce nu trebuie sa lipseasca nici unui trader. Pierderea concentrarii sau lipsa inspiratiei pot produce daune imense, mai ales atunci cand exista tentatia de a investi sume mult mai mari decat ar exista in mod normal disponibilitate.

[adsenseyu1]

Daca aceste calitati lipsesc, insa exista intuitia de a alege “castigatorii”, poate ar fi bine sa ne acordam un moment de relax si sa cautam in mediul online un surogat al tranzactionarii pe bursa, in speta poate plasarea de pariuri online care sa nu ne dea atat de mari batai de cap, unde sa ne putem folosi de intuitie si de capacitatea de a avea previziuni legate de victorie.

Acest lucru poate fi realizat foarte usor, accesand site-ul www.e-pariuri.ro , locul unde ne putem exersa in voie abilitatile de a miza pe lucruri care ulterior se vor dovedi a fi castigatoare, bucurandu-ne totodata de placerea de a investi si, de ce nu, de a castiga.

Alte stiri actuale :

1. Investitorii de pe bursa prefera tranzactiile mari, negociate
2. Medicamente pentru spitalele romanesti, tranzac?ionate la bursa
3. Bursa a scazut foarte usor in primele minute de tranzactionare, pe un rulaj salvat de trei deal-uri
4. Actiunile Erste au ajuns printre cele mai tranzactionate pe bursa de la Bucuresti

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *