Totul despre aplicatia WhatsApp

Totul despre aplicatia WhatsApp
Bateria telefonului nu te mai tine si esti in cautarea unor acumulatori Samsung originali? Nu ai timp sa cauti prin magazine si vrei sa cumperi acumultatorul potrivit online? Nimic mai simplu.

Intra pe site-ul www.magazingsm.ro si comanda-ti acumulatorul potrivit. E important sa comanzi acumulatori Samsung originali sau acumulatori pentru alte tipuri de telefoane cum ar fi cele de la Nokia, HTC sau LG.

Problemele legate de baterie sunt probleme des intalnite la cei care folosesc smartphone-ul, fapt pentru care un acumulator nou ar putea rezolva aceasta problema pentru o perioada. Insa, trebuie sa fie un acumulator original, cumparat de la un magazin cunoscut, nu unul fantoma.

[adsenseyu1]

Multi dintre cei care au telefoane inteligente le folosesc pentru a se bucura de aplicatiile care pot fi descarcate. O astfel de aplicatie este aplicatia WhatsApp. Aplicatia a fost lansata in anul 2009 si a fost creata de catre un ucrainean pe nume Jan Koum si un american pe nume Brian Acton.

In prima luna, aplicatia e gratuita, apoi ea poate fi descarcata pentru mai putin de 1 dolar. Mai nou, aplicatia WhatsApp a fost cumparata de cei de la Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari. Aceasta aplicatie se dezvolta din ce in ce mai mult si vine la pachet cu tot felul de caracteristici noi.

Cu ajutorul aplicatiei WhatsApp poti tine legatura cu cei dragi aflati la zeci, sute, mii de km departare. Ceea ce ai nevoie este o conexiune de date sau o conexiune Wi-Fi. Aplicatia are o interfata placuta si este foarte simplu de folosit.

strategie de optimizare seo

Mai nou, cei care folosesc aplicatia WhatsApp se pot bucura de initierea si primirea apelurilor vocale. De mult era asteptata o astfel de functie. Ca sa poti comunica cu cei dragi e nevoie bineinteles ca si ei sa aiba instalata aceasta aplicatie.

WhatsApp permite atasarea fisierelor media ca: fotografii, clipuri video, audio, locatie sau contacte.

[adsenseyu1]

In cadrul acestei aplicatii poti crea si tot gelul de grupuri de conversatii in care sa discuti cu cei dragi. De exemplu, poti face un grup pentru familie, un grup in care sa vada doar membrii familiei care sunt in respectivul grup ce anume se poseaza.

Aplicatia permite arhivarea conversatiilor, conectarea de pe computerul personal si schimbarea fundalelor pentru fiecare contact in parte. De asemenea, poti personaliza soneriile, iti poti alege o poza de profil si un status.

Daca ai persoane care nu vrei sa vada ce poza de profil ai sau nu vrei sa iti scrie, aplicatia iti permite sa le blochezi, iar acestea nu te mai pot contacta.

In privinta continutului media pe care il primesti, poti seta ca imaginile si clipurile video sa fie descarcate doar atunci cand doresti tu. Fisierele audio insa se descarca automat pentru o experienta optima de comunicare.

Daca nu ai inca instalata aceasta aplicatie, trebuie sa o incerci. Nu poti sa nu fii in pas cu tehnologia si la acest capitol. Aplicatia WhatsApp e o aplicatie uimitoare si deosebit de utila pentru cei care vor sa comunice cu usurinta in timp real.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *