Sfaturi utile pentru alegerea unei rochii

Sfaturi utile pentru alegerea unei rochii

Rochia reprezinta un articol vestimentar foarte indragit de cele mai multe dintre femei si de aceea in cele ce urmeaza vom afla care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie sa te uiti in momentul in care iti alegi o rochie perfecta.

Un detaliu extrem de important pe care trebuie sa il ia in calcul femeile care isi cauta rochii, este perioada cand rochia trebuie sa fie purtata. Tinand cont de aspectul acesta poti sa alegi materialul din care rochia este realizata. Spre exemplu, in momentul in care rochia va fi purtata la evenimente care au loc iarna sau toamna, este recomandat un material precum catifeaua sau denimul, deoarece sunt doua materiale calduroase comparativ cu matasea. Primavara sau vara si chiar la inceputul toamnei, o rochie din dantela sau din matase reprezinta o alegere perfecta.

Recomandam o rochie Never Be The Same pentru orice sezon. Pentru evenimentele importante care au loc seara, o rochie eleganta este solutia ideala. Tipul de silueta al femeilor conteaza extrem de tare. Spre exemplu, femeile care au talia foarte lata au nevoie de rochii care sa creeze impresia de trunchi alungit si care va creea impresia de alungire a trunchiului care poate distrage atentia din zona taliei, asa cum sunt modelele empire.

In cazul in care este vorba despre femei cu care natura nu s-a dovedit foarte generoasa si care au bustul foarte mic, trebuie mentionat si faptul ca ele trebuie sa evite rochiile care au decolteu adanc sau rochiile care au decolteu in V. Pentru aceste persoane sunt recomandate rochiile care au pieptul acoperit si care sunt insotite de coliere sau de lantisoare pentru a muta atentia in alta parte.

Exista femei care au silueta in forma de clepsidra, iar avantajul este cel ca pot purta rochii confectionate din materiale usoare si pot purta totodata rochii lejere. Chiar si rochiile care sunt mulate sau cele largi sunt potrivite in acest sens pentru ca ajuta mult silueta. Chiar si asa, femeile care au o astfel de silueta pot sa opteze oricand pentru o rochie de tipul sirena pentru a avea formele bine etalate.

Un aspect care trebuie sa fie evidentiat de femeile care cauta rochii este lungimea. Pentru evenimentele speciale pot fi alese rochiile lungi si tocurile scurte, pe cand pentru un eveniment casual se va purta o rochie si tocuri inalte.

Machiajul si coafura sau pantofii se pot alege tinand cont in functia de rochia purtata. Daca aceasta nu se completeaza bine cu rochia atunci imaginea nu este una perfecta.

Acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa iti cumperi o rochie si de care iti recomandam sa tii cont pentru a face alegeri foarte bune.

Culorile sunt de asemenea detalii extrem de importante pe care este bine sa le iei in calcul in momentul in care iti alegi o rochie. Culorile se aleg in functie de tonul pielii si de momentul evenimentului, nuantele intense fiind potrivite pentru seara in mod special.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *