Sfaturi pentru web design de la profesionisti

Sfaturi pentru web design de la profesionisti
strategie de optimizare seo

Iata ce spune un profesionist despre designul de site-uri. Prefer mai intai sa optimiz ceea ce am deja prin aplicarea legii Pareto, adica 20% din actiunile mele genereaza 80% din rezultatele mele. Ce reprezinta 20% din site-ul meu care genereaza 80% din cererile de buget?

Idealul ar fi sa se concentreze asupra acelor 20% si sa-l imbunatateasca, desi nu este intotdeauna usor si, uneori, ajungem sa ne amestecam si sa aruncam acea rata de conversie in jos. Trebuie sa o faceti cu grija.

Prin urmare, sa se incheie articolul, primul lucru pe care ar trebui sa faceti daca doriti sa incepeti cu o prezenta digitala mai eficienta este aceea de a defini obiectivele pe care le-ati marcat ca de succes si de acolo, du-te inapoi pana la site-ul perfect pentru a-l obtine. Mai multe despre web design gasiti pe https://www.howdodesign.com/.

Definiti bine clientul ideal, faceti un profil complet, avatarul dvs., scrieti pe o bucata de hartie ceea ce solutioneaza produsele sau serviciile dvs., toate avantajele, propunerea dvs. de valoare, cum va puteti castiga increderea prin cuvinte, culori, Ce trebuie sa apara pe site-ul dvs.? Odata ce aveti toate acestea, incepeti sa va ganditi la activul digital.

Crearea activelor dvs. digitale va suferi o optimizare continua. De fapt, ar trebui sa-l consideri un organism viu. Prezenta ta trebuie sa fie dinamica si nu statica. Intotdeauna.

A avea o pagina web este esential pentru ca o companie sa fie cunoscuta. Nu numai ca este o scrisoare de introducere, ci, din ce in ce mai mult, devine un canal important pentru atragerea clientilor.

Da, daca aveti un design web bun. Utilizatorul se asteapta sa se refere la paginile web ca si cum ar fi facut-o cu o persoana. Adica, el se asteapta ca lumea virtuala sa fie cat mai aproape posibil de lumea reala. Designul paginilor web este o sarcina complexa care implica multi factori care pot determina daca un utilizator devine client sau nu.

Daca vrei sa stii ce sunt, in XpertiX le explicam. Probabil cel mai important aspect al designului web. Consistenta inseamna ca toate paginile au o structura generala comuna. Si acest lucru afecteaza atat usurinta de navigare, cat si culorile, fonturile, stilurile si registrele. Se spune multe despre imaginea unei companii.

Un design bun este primul pas catre consistenta. O munca atenta este necesara de la inceput.

Dupa cum am subliniat deja in postarile anterioare, navigatia si experienta utilizatorului sunt esentiale. Structura meniurilor si clasificarea continutului ar trebui sa asigure ca pasii catre conversie sunt putini si simpli. In mod ideal, acest proces nu trebuie sa depaseasca niciodata trei pasi. Si cu cat este mai clar, cu atat mai bine.

Puneti-va in locul utilizatorului si identificati acele puncte care il pot deruta sau il pot face sa paraseasca procesul.

Culoarea legaturilor deja vizitate

Ceva atat de simplu ca evidentierea legaturilor pe care le-a vizitat deja utilizatorul este un bun exemplu de facilitare a navigarii. Claritatea unei pagini web este ca utilizatorul stie exact unde este. Ce cautati si, mai presus de toate, unde nu ati gasit-o. Repetitia inutila deranjeaza.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *