Sfaturi pentru a lua telefonul cu tine in calatorii

Sfaturi pentru a lua telefonul cu tine in calatorii

Un suport telefon auto clasic este cel mai frecvent utilizat. In principiu, sunt suporturi pentru autovehicule concepute pentru a se agata de suprafete plane (sau mai mult plate), adesea prin aspiratie.

Aceste suporturi functioneaza bine, dar este important sa gasiti o zona care sa permita o montare usoara si sa nu impiedice vizualizarea drumului sau a comenzilor dumneavoastra. Unele suporturi  de acest fel functioneaza doar pentru parbriz, dar acestea sunt o minoritate.

Suporturile pentru autovehicule montate in aerisire se fixeaza ca niste santuri la orificiile de incalzire din autovehicul. Acestea pot fi o alternativa frumoasa, deoarece sunt mai putin susceptibile de a va afecta punctul de vedere, iar aproape toate vehiculele includ aceste orificii sub o forma sau alta.

Suporturile pentru sloturile pentru CD sunt relativ rare, dar sunt usor de folosit. Acestea se ataseaza in jurul slotului pentru CD al masinii dvs., fara a afecta playerul CD-urilor sau pentru a impiedica redarea CD-urilor. Pentru vehiculele in care un suport pentru bord sau pentru aerisire nu are loc, o montare sa in gaurile sloturilor pentru CD-uri ar putea face truc.

Carcasa compatibila ofera pur si simplu un spatiu suplimentar si un grad de ajustare, pentru a va asigura ca husele pot fi pastrate cand telefonul este introdus in suportul masinii. Acestea nu necesita utilizarea unor huse, ci doar o optiune deschisa.

Cablu de incarcare compatibil

Incarcatoarele compatibile cu telefonul includ locul pentru introducerea unui cablu de incarcare, astfel incat sa puteti utiliza un incarcator de masina pentru a va mentine telefonul complet in timp ce va aflati pe drum.

Suporturile pentru autovehicule cu compatibilitate portret / peisaj se pot roti, permitandu-va sa alegeti o orientare care are sens pentru nevoile dvs. S-ar putea sa preferati o orientare pentru navigarea prin GPS si o alta functie pentru comenzile muzicale, iar acest tip de suport pentru masina va permite sa schimbati usor intre cele doua.

Dispozitiv specifice

Exista atat suporturi universale, cat si dispozitive specifice pentru masini. Dispozitivele specifice pentru telefoane sunt disponibile numai pentru cele mai populare telefoane, dar ofera adesea o potrivire mai buna decat o alternativa universala.

Puteti selecta telefonul pe pagina detinatorilor de autovehicule pentru a gasi atat suporturi pentru autovehicule specifice, cat si suporturi de masini universale care se potrivesc telefonului.

Concluzie

Desi este o practica buna sa aveti un suport de telefon atunci cand trimiteti mesaje text sau apelati, majoritatea oamenilor nu o fac. Incercarea de a primi un apel important cu mana  poate duce la un accident.

Pentru a remedia acest lucru, un sofer ar trebui sa investeasca intr-un suport pentru montare telefon mobil, care ii va permite sa utilizeze telefonul hands-free.

Cu sute de optiuni de alegere, alegerea potrivirii corecte care este compatibila cu dispozitivul dvs. poate fi dificila. In acest articol, am rezumat pentru dvs. factorii care trebuie luati in considerare inainte de a lua decizia dvs. de achizitie.

Asta e tot pentru moment, oameni buni! Anunta-ne daca ceva nu este clar si vom face tot posibilul pentru a face lucrurile mai bune. Va multumim ca ati citit articolul si va dorim sa aveti o zi buna!

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *