Samsung Galaxy S3 – durata de viata a bateriei si alte aspecte esentiale

strategie de optimizare seo

Samsung Galaxy S3 – durata de viata a bateriei si alte aspecte esentialeEste de notorietate faptul ca bateria este o componenta esentiala pentru orice telefon. In cazul in care intampinam probleme cu bateriile de la telefoanele noastre Samsung este recomandat sa cumparam acumulatori Samsung originali. Astfel de acumulatori Samsung originali pot fi achizitionati de pe www.magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre Samsung Galaxy S3 insistand asupra duratei de viata a bateriei, dar si asupra altor aspecte esentiale legate de aceasta.

Durata de viata a bateriei

Viata bateriei reprezinta unul dintre aspectele cele mai controversate in privinta smartphone-urilor si cu totii ne dorim ca acesta sa nu mai reprezinte o problema. Din fericire, nu trebuie sa ne facem griji in privinta smartphone-ului Samsung Galaxy S3. Bateria de 2100 mAh este conceputa pentru a ne asigura ca ecranul mare si milioanele de pixeli cu care este prevazut Samsung Galaxy S3 nu vor seca toata energia de care acesta are nevoie.

[adsenseyu1]

Samsung a realizat chiar si un upgrade pentru baterie, oferind optiunea de 3000 mAh, care face cu ochiul multor utilizatori, cu toate ca aceasta costa cel putin 65 de dolari. Aceasta vine chiar si cu un cip NFC. Daca dorim sa testam bateria, vom observa ca, desi ecranul foloseste o mare parte din energia acesteia, totusi, acumulatorul se descurca destul de bine.

In cazul in care realizam un test care consta in redarea unui fisier video timp de 90 de minute cu luminozitate maxima si activam toate conturile (Dropbox, Facebook, Twitter, Exchange etc.) setandu-le sa-si faca update-urile prin intermediul unei retele Wi-Fi, vom observa ca Samsung Galaxy S3 reuseste sa ajunga la doar 82 % din energia bateriei la sfarsitul testului, in comparatie cu 67 de procente la Moto G.

La utilizare frecventa, telefonul va rezista aproximativ opt ore. Si cand spunem frecventa, pe langa testul mentionat mai devreme mai adaugam si o ora de realizare de fotografii si video, dupa care, o jumatate de ora de jucat Riptide GP si mai apoi inca o ora de navigat pe net, 20 de minute de ascultat muzica inainte de sedinta de o ora pe video.

[adsenseyu1]

De asemenea, un alt aspect care reprezinta un adevarat criminal al bateriei este controlul vocii activat din ecranul de blocare, care ne aduce bateria undeva la 20 %, dupa toate cele mentionate mai sus. In timpul utilizarii reale, care nu presupune verificarea telefonului din cinci in cinci secunde si nici jucatul jocurilor in continuu, vom observa ca putem obtine o durata de viata a bateriei mult mai rezonabila.

Am observat ca, in mod regulat, energia bateriei scade cu 30 % pana pe la ora 14 si cu aproximativ 25 % spre seara, inainte de culcare. Acest lucru se va schimba in timpul utilizarii, insa este destul de greu sa epuizam bateria prin intermediul lucrurilor pe care telefonul se presupune ca le face.

Pentru mai multe detalii cu privire la acumulatorii Samsung originali, dar si alte tipuri de acumulatori nu ezitati sa accesati Magazingsm.ro.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *