Sali de nunti in Timisoara – imposibil de gasit ?

Sali de nunti in Timisoara – imposibil de gasit ?

Ati stabilit deja data nuntii si acum ati ajuns in momentul in care organizarea si toate detaliile legate de modul cum va fi totul pus la punct incep sa va dea batai de cap ?

Cand incepem sa organizam nunta ideala pentru noi, incepem sa ne gandim la cateva aspecte esentiale, fara de care ziua noastra nu va fi asa cum ne-o dorim si nu va fi completa.

Dincolo de prezenta, evident obligatorie, a tuturor celor pe care ii iubim ca sa ne putem bucura alaturi de ei de aceasta zi, trebuie sa ne mai gandim si la alte aspecte de ordin organizatoric.

Astfel, trebuie sa punem la punct urmatoarele puncte :

  • Este data pe care am ales-o cea mai potrivita noua ? Ne dorim o nunta care sa fie organizata sambata sau duminica ? Vrem ca ziua aleasa sa fie in mijlocul verii sau mai degraba toamna ?
  • Unde dorim sa organizam nunta noastra ? In orasul nostru natal, in cazul in care acesta nu coincide cu ce de resedinta ? Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele organizarii unei nunti intr-un oras mare in comparatie cu un oras mai mic ?
  • Ce fel de restaurant vom alege penteu a organiza nunta noastra ? Vom alege un restaurant cu specific rustic, unul cu specific modern sau pur si simplu un restaurant care sa fie specializat in organizarea de nunti ? Cat de important este acest aspect pentru noi si cat suntem dispusi sa sacrificam in ceea ce priveste propriile noastre pretentii ?
  • In ceea ce priveste sala de nunti : ne dorim sa beneficiem de o sala de nunti incapatoare sau vrem mai degraba o nunta intima, cu cativa prieteni si membrii apropiati ai familiei noastre ?
  • Ne dorim ca sala de nunti sa fie una versatila, care sa poata fi aranjata in mai multe feluri si decoruri, sau vrem un decor clasic care sa fie pe placul tuturor ? Ne dorim sa beneficiem de un decor cu o tema neobisnuita, de exemplu cu o tema marina sau ne dorim un decor romantic ?

Daca ne-am ales deja sala de nunti, este imperativ sa o rezervam din timp, pentru ca salile de nunti din orasele mari vor fi mereu rezervate cu ani inainte. In orasele mari, precum Timisoara, salile de nunti care sunt cu adevarat potrivite cerintelor noastre vor fi mereu ocupate in majoritatea timpului, deci trebuie sa ne gandim si la acest aspect.

Maldini Timisoara va pune acum la dispozitie decorul perfect pentru nunta dumneavoastra, de la decoratiuni speciale pentru scaune si pana la decoruri tematice care sa multumeasca toate cerintele fiecaruia dintre noi.

Pe langa toate acestea va putem asigura ca servirea de care veti beneficia va fi impecabila, scopul nostru fiind sa ne asiguram ca ziua dumneavoastra va fi una perfecta.

Sala de nunti a restaurantului nostru este una incapatoare, gata sa va primeasca atat pe dumneavoastra, dar si pe invitatii dumneavoastra, deci va asteptam cu drag sa apelati la noi oricand. Apelati la noi chiar astazi si ziua nuntii dumneavoastra va fi cu siguranta una mai mult decat memorabila.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *