Probleme mari pentru terminalele iPhone 8

Probleme mari pentru terminalele iPhone 8
strategie de optimizare seo

Utilizatorii de telefoane mobile inteligente, de fiecare data cand vor dori sa isi inlocuiasca vechiul terminal cu unul mai nou si mai performant, se vor orienta spre modele foarte performante, care apartin unor producatori de top.

Un astfel de producator de top, fara indoiala este Apple, care scoate pe piata celebrele terminale iPhone, renumite in toata lumea datorita designului lor impecabil, dar si datorita specificatiilor tehnice impresionante.

Sunt insa si situatii in care utilizatorii au optat pentru terminale ale acestui brand, si chiar spre cele mai noi modele, cum ar fi modelul iPhone 8 de exemul, iar acum regreta alegerea facuta.

Au fost o multime de cauzi in care utilizatorii au optat pentru un astfel de model de telefon, iar mai la doar cateva zile distanta au observat faptul ca bateria telefoanelor se umfla foarte tare, iar telefoanele se rup.

O astfel de problema cu siguranta va fi remediata, pentru ca brandul Apple le va inlocui terminalele defecte utilizatorilor cu alte telefoane noi, insa parca o asemenea problema este mult prea deranjanta, mai ales cand toata lumea spera ca aceste dispozitive sa fie primele telefoane perfecte.

Sunt insa si utilizatori de iPhone 8, care se plang de faptul ca telefoanele lor nu au o baterie atat de reusita precum se asteptau, iar terminalul se descarca mult mai rapid decat ar trebui.

Probleme legate de bateriile telefoanelor, au fost sunt si vor fi indiferent despre ce model discutam sau despre ce brand discutam, pentru ca bateriile se pot descarca dintr-o multime de motive, foarte rapid.

Alti utilizatori, se plang de faptul ca, telefonul are anumite probleme legate de partea software, asa ca fie aleg sa isi trimita terminalul intr-un service iPhone Bucuresti, fie isi duc telefonul la reparat pe baza certificatului de garantie.

Luminozitatea ecranului este o alta problema destul de neplacuta a acestor telefoane, care este de doar 625 nits, cam cu 40% mai slaba decat luminozitatea ecranelor terminalelor Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 Plus.

Se pare ca sunt foarte multi utilizatori care au optat pentru astfel de telefoane, si care sunt dezamagiti chiar si de designul ales de catre Apple pentru aceste telefoane, pentru ca putem spune ca modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt doar un refresh pentru modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt o multime de detalii foarte importante, care pentru anumiti utilizatori iPhone acestea pot sa fie probleme sau situatii deranjante.

Tocmai de aceea, in ciuda faptului ca specificatiile tehnice de care dispun aceste modele de telefoane, si chiar si designul lor care pe unii ii atrage si pe altii nu, nici aceste dispozitive de la iPhone nu pot sa fie considerate ca fiind primele telefoane perfecte.

Legat la telefoanele perfecte, cu siguranta, indiferent de ce specificatii tehnice ar avea modelele existente pe piata, tot nu vom putea spune despre un model sau despre altul ca ar fi telefonul perfect, pentru ca in scurt timp, va aparea un telefon mai performant, iar situatia se va repeta tot timpul.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *