Pariuri online la cursele de cai – afla ce incitant poate fi

Pariuri online la cursele de cai – afla ce incitant poate fi

Pariurile pe cursele de cai sunt destul de populare in Marea Britanie in mod special, in Australia si timid in Romania. Ai noroc insa de marele internet care te poate ajuta sa depasesti etapa de amator. Vei gasi inclusiv comunitati de jucatori.

Sa vedem cum sta treaba cu aceste curse de cai si cum poti paria. Fata de alte sporturi, aici sunt doar doua optiuni de cote. Poti alege cota oferita in acel moment, cea fixa sau cea SP, adica de starting price. In acest caz cota va fi stabilita de operatorii de cursa atunci cand aceasta va incepe. Casele de pariuri sunt destul de ofertante in acest sens si ofera cote bune, dar trebuie sa fii atent caci nu toate functioneaza dupa aceleasi principii.

Ca si in fotbal sau pentru orice tip de sport de care esti interesat, trebuie sa stapanesti si arta pariului, nu doar sa ai cunostinte tehnice despre sport. Deocumenteaza-te amanuntit de la cei experimentati si in acest sens o recomandare este si portalul piatadeponturi.ro.

Tipuri de pariuri la cursele de cai

Pariul antepost – acestea se vor plasa inainte de cursa pe castigator. Dar fii atent daca un anumit jucator participa. La unele case pariul este imediat declarat pierdut, dar in alte cazuri ai sanse sa iti recuperezi miza.

Astfel de pariuri sunt validate la cotele existente la data plasarii pariului.

Pariul each way – aici de fapt sunt doua pariuri plasate. Jumatate din miza este pentru a castiga cursa, iar o alta pentru clasarea pe primele locuri, maximum 2 sau 3.

Pariu cover – 3 sau 4 locuri. Aici este vorba de ceva similar cu cel cover 2 locuri. Pariezi pe un cal care termina pe primele pozitii si nu va conta locul acestuia caci pariul este castigator. Desigur, cu o cota mai mica decat la pariul antepost.

Dead heat – in acest caz cand doua selectii sunt la egalitate jumatate din acea miza este pierduta, dar la cealalta jumatate ai un castig in functie de cota pariata.

Forecast sau pariul primilor doi, in ordinea exacta. Un astfel de pariu inseamna sa oferi un pronostic precis despre ordinea castigatorilor, a primilor doi. Exista si un altfel de pariu, reverse forecast, cand trebuie sa ii nimeresti pe primii doi clasati, doar ca cei doi pot termica cursa in orice ordine.

Tot din categoria principalelor tipuri de pariuri din cursele de cai sunt si tricastul si reverse tricastul. Presupune ca tu ca parior sa nimeresti cei 3 ce termina pe podium, dar nu va conta in ce ordine, asta daca pariezi pe tipul reverse.

Cum analizezi o cursa de cai

Exista si aici o serie de factori ce influenteaza castigul. Daca nu ai mai incercat vreodata astfel de pariuri, cel mai probabil mergi pe noroc. Pentru cei care deja depasesc etapa de incepator si doresc sa aiba pariuri castigate, care vor cauta sa se specializeze pe acest tip de curse, atunci in timp se vro axa pe analiza unor factori: suprafata de alergare, tipul de cursa caci poate fi mai multe categorii de dificultate, distanta de parcurs, ce istoric are un cal etc.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *