O metropola antica Annunaki, veche de 200.000 de ani, care va rescrie istoria

O metropola antica Annunaki, veche de 200.000 de ani, care va rescrie istoria

Tot ceea ce stim despre istorie poate fi rescris cu o singura constatare sau descoperire.

Cu toate acestea, desi au existat nenumarate descoperiri facute in ultimul deceniu, multe dintre acestea nu au primit atentia cuvenita din cauza faptului ca unii oamenii de stiinta selectivi vor ramane sceptici cu privire la tot ceea ce nu se potriveste sistemul lor popular de credinte si convingeri.

O astfel de descoperire, care schimba tot ceea ce am invatat din cartile de istorie, este aceea a unei civilizatii vechi de 200.000 de ani, care se presupune ca ar fi existat in Africa; in acelasi timp, oamenii de stiinta sustin ca nu au existat civilizatii avansate acolo si ca primele civilizatii “avansate” din istoria omenirii au aparut in Sumeria si in alte locuri, cum ar fi Egiptul antic.

Formand o echipa cu Johan Heine, cercetatorii si autorul Michael Tellinger au decis sa exploreze o zona pe care oamenii de stiinta au catalogat-o drept imposibil de explorat, o zona situata la 150 de mile (241 kilometri) in interiorul continentului, in apropierea orasului Maputo.

Aici, o metropola antica imensa, care masura peste 150 de mile patrate (388.5km²) a cucerit teritoriul acum peste 160.000 de ani. Se crede ca aceasta metropola antica  ar fi parte a unei asezari chiar si mai mari care, potrivit lui Tellinger, masoara in jur de 10.000 de mile (16 093 kilometri).

Pana cand Tellinger nu a luat decizia de a analiza mai atent, nimeni nu s-a deranjat sa exploreze formatiunile misterioase de pe acel teren.

“Cand Heine mi-a prezentat prima data vechile ruine de piatra din sudul Africii, el nu avea nici cea mai mica idee despre descoperirile incredibile pe care le vom realiza in anii ce vor urma. Fotografiile, artefactele si dovezile pe care le-am adunat indica existenta unei civilizatii pierdute, care nu a mai fost vazuta pana acum si care le precede pe toate celelalte – si nu le precede cu o suta de ani sau cu cateva mii de ani, ci cu multe mii de ani”, a declarat Tellinger.

O metropola antica Annunaki, veche de 200.000 de ani, care va rescrie istoria

In mod curios, in apropierea acestor metropole antice, prezenta minelor de aur antice indica prezenta unei civilizatii avansate, care a fost capabila sa extraga aur, in anul 200.000 i.Hr., cu un scop misterios.

Un lucru destul de interesant, in opinia lui Tellinger, intrucat acest lucru arata modul in care o civilizatie pierduta, veche, a prosperat in regiune, fiind, in acelasi timp, capabila sa extraga cantitati masive de aur din mai multe mine din regiune, iar toate acestea au avut loc intr-o perioada in care, spun oamenii de stiinta, oamenii nu erau dezvoltati intr-o asemenea masura incat sa poata intreprinde astfel de proiecte “sofisticate”.

Cine avea nevoie de aur in anul 200,000 i.Hr.? Cum era extras aurul? Este posibil ca apropierea fata de mare sa fi fost motivul pentru care metropola gigant a fost ridicata în primul rand? Era aurul utilizat in comert si in realizarea sculpturilor? Sau este posibil – asa cum sustine Teoria Astronautului Antic – ca aurul sa fi fost folosit intr-un scop mult mai “tehnologic” decat sunt oamenii de stiinta dispusi sa accepte?

“Ma consider un tip destul de deschis la minte, insa trebuie sa recunosc ca mi-a trebuit mai bine de un an pana sa imi pice fisa si sa realizez ca avem de-a face cu cele mai vechi structuri construite vreodata de oameni pe Pamant”, a spus Tellinger.

Adevarata dimensiune a acestei imense metropole antice poate fi apreciata doar daca este privita de sus, din cer sau din satelit. Aceste incredibile ruine antice se extind in orizont la nesfarsit.

[adsenseyu1]

In prezent, putem vedea ramasitele unor uriase cladiri sferice, cercuri mari din piatra, care parca izvorasc din sol, dar si ziduri gigantice, care ajung la o inaltime de peste 5 picioare (1,5 metri). Au fost identificate, de asemenea, sisteme complexe de drumuri, care faceau legatura intre comunitati pe parcursul a sute de mile.

strategie de optimizare seo

Observarea acestor ramasite antice din cer sau din satelit indica faptul ca oricine a construit aceasta metropola antica in jurul anului 200.000 i.Hr. a dorit sa creeze o asezare sofisticata si avansata, o asezare care a fost foarte atent planificata si, in cele din urma, dezvoltata. Raspunsul la intrebarea “De ce s-a dorit crearea unei asezari atat de mari, de impunatoare?” ar putea fi dat de numeroasele mine de aur existente in zona.

Desi cercetatorii gasesc aceasta idee greu de acceptat, dupa cum a spus si Michael Tellinger, va fi nevoie de o schimbare totala de paradigma pentru a intelege pe deplin complexitatea acestui loc antic. Si, desi cercetatorii inca mai incearca sa dezlege misterul, multi sunt uimiti de ideea ca este posibil ca aceste ruine sa fi apartinut unei civilizatii antice care a prosperat in regiune in trecutul indepartat intr-o perioada in care, dupa cum sustin oamenii de stiinta, nici o civilizatie evoluata nu locuia pe Pamant.

Analizand teoriile alterntive, avem “Teoria Astronautului Antic”, dar il avem si pe Zecharia Sitchin. Acesta ne spune despre rasa Anunnaki si despre “operatiunile miniere” ale acestei rase aici, pe Pamant. Operatiuni care se intamplau intr-o perioada in care rasa umana nu era evoluata; este vorba despre un interval de timp din istoria moderna care, conform cercetatorilor, nu exista.

O metropola antica Annunaki, veche de 200.000 de ani, care va rescrie istoria

Perioada Anunnaki – venirea acestora pe Pamant

Anul 450.000 i.H.
Dupa lungi razboaie, atmosfera planetei Nibiru a inceput sa se deterioreze si sa devina un loc ostil pentru viata; cei din rasa Anunnaki aveau nevoie de aur pentru a-si repara atmosfera. Conform cercetatorilor, putem folosi nanoparticule de aur pentru a repara stratul de ozon deteriorat.

Anul 445,000 A.C.
Extraterestrii Anunnaki au aterizat pe Pamant si si-au stabilit baza in Eridu, dorind sa extraga aurul din Golful Persic. Ei erau condusi de Enki, fiul lui Anu.

Anul 416.000 i.H.
Productia de aur a scazut, lucru care l-a determinat pe Anu sa vina pe Pamant. Acesta a venit insotit de catre celalalt fiu al sau, Enlil. Anu a decis ca mineritul va avea loc in Africa si il insarcineaza pe Enlil cu misiunea Terran.

[adsenseyu1]

Anul 400,000 A.C.
In sudul Mesopotamiei au luat nastere sapte natiuni. Printre cele mai importante se numara “Sipar”, “Nippur” si “Shuruppak”. Dupa ce metalul era rafinat, minereul era transportat din Africa cu ajutorul “navelor” si trimis pe orbita.

Puteti admira aceste structuri incredibile cu ajutorul functiei Google Earth, folosind urmatoarele coordonate:
Carolina: 25 55 ‘53.28? S / 30 16 ‘13.13? E

Badplaas: 25 47 ‘33.45? S / 30 40 ‘38.76? E

Waterval: 25 38 ‘07.82? S / 30 21 ‘18.79? E

Machadodorp: 25 39 ‘22.42? S / 30 17 ‘03.25? E

“Ma consider un tip destul de deschis la minte, insa trebuie sa recunosc ca mi-a trebuit mai bine de un an pana sa imi pice fisa si sa realizez ca avem de-a face cu cele mai vechi structuri construite vreodata de oameni pe Pamant. Motivul principal pentru acest lucru este ca am fost invatati ca nu exista nimic important in Africa de Sud, ca nimic semnificativ nu a provenit vreodata de acolo. Ca, practic, civilizatiile puternice au aparut in Sumer, Egipt, sau alte locuri”, a mai spus Tellinger.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *