Notiuni generale despre SEO

Notiuni generale despre SEO
strategie de optimizare seo

In primul rand, atunci cand discutam despre SEO, trebuie ca toata lumea sa inteleaga ce inseamna de fapt acest termen.

SEO este o prescurtare a expresiei din limba engleza Search Engine Optimization, si reprezinta acel process care are rolul de a imbunatati traficul pe un blog sau pe un site, prin intermediul motoarelor de cautare, precum Google, Yahoo, etc.

In cazul in care vei auzi termenul de optimizare site, trebuie sa stii ca acest termen, sau mai bine spus acest process, este unul si acelasi cu optimizarea seo.

Ei bine, referitor la acest lucru, trebuie precizat faptul ca, in functie de cat de bine este un site pozitionat in acele pagini cu rezultate ale motoarelor de cautare, cu atat numarul de vizitatori de pe site va fi mai mare.

Este iarasi important de amintit faptul ca seo are drept tinta mai multe tipuri de cautare, astfel ca se pot efectua cautari imagini, se pot efectua cautari locale, cautari video, discutii, bloguri, stiri sau chiar si carti.

Optimizarea unui site pentru ca acesta sa aiba o cat mai buna pozitionare in motoarele de cautare, consta in prezenta acelui sinte in toate aceste tipuri si modalitati de cautare.

Seo poate sa fie considerate si o strategie eficienta de marketing pe internet, si ia in considerare modul in care motoarele de cautare functioneaza, dar si ceea ce cauta oamenii pe internet.

Este iarasi foarte important de mentionat faptul ca acest process de optimizare, le ofera posesorilor de site-uri, patru mari beneficii si anume: indexarea paginilor, rankings (care inseamna o cat mai buna pozitionare a site-ului, datorita unor cuvinte cheie care genereaza trafic), vizitatori, si nu in ultimul rand, conversii.

Ei bine, in cazul in care ai un site pe care vrei sa il optimizezi, si ti-am starnit curiozitatea, atunci poti vizita cu incredere pagina http://danbradu.com/, si cu siguranta te vei convinge de faptul ca trebuie sa iti optimizezi site-ul cat mai rapid.

Tot accesand aceasta pagina, vei intelege faptul ca optimizarea unui site necesita mai intai de toate editarea unui continut de calitate, si editarea codului sursa a paginilor, pentru ca acestea sa fie cat mai relevante.

Datorita faptului ca de foarte multe ori, tehnicile utilizate de expertii seo modifica codul sursa al site-ului, aceste tehnici pot sa fie imbinate cu mai multe servicii de dezvoltare web, si web design.

Ei bine, cu siguranta vei gasi inca o multimer de detalii extrem de importante in cazul in care vei accesa pagina respective, si cu siguranta vei putea sa gasesti si mai multe planuri tarifare.

In momentul in care vorbim despre un plan tarifar in ceea ce priveste acest process, ne referim la preturile pe care le au pachetele oferite de catre expertii seo.

Vei putea alege pachete seo care sa contina un numar minim de articole, sau vei putea alege si pachete seo care sa contina un numar mai mare de articole.

Pretul fiecarui astfel de pachet, va fi determinat in mod direct de numarul de articole seo pe care il contine pachetul respectiv.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *