Moara de cereale pentru hrana animalelor si a pasarilor

Moara de cereale pentru hrana animalelor si a pasarilor

Deoarece se caracterizeaza printr-o structura simpla, functionare dura si stabila si un bun efect de zdrobire, materialul macinat, cum ar fi cereale, grâu, porumb, secara, soia, cât si stiuleti de porumb întregi, poate fi descarcat direct din camera de macinare a masinii gazda, iar dimensiunea dorita a granulelor poate fi obtinuta prin instalarea celor patru site cu deschideri diferite.

În plus, întreaga moara de cereale este fabricata din metal de înalta calitate, ceea ce o face sa fie foarte robusta. Suprafata interioara a carcasei devine neteda prin prelucrare, schimbând astfel fenomenul de praf rezidual, acumulat la macinare.

Moara de cereale Alpin

Moara de cereale electrica Alpin este masina ideala pentru macinarea cerealelor si a leguminoaselor uscate. Este un produs extrem de functional si estetic placut, este destul de robusta, datorita materialului metalic.

Are o capacitate de macinare de 250 de kilograme pe ora si este potrivita pentru productii de macinare a cerealelor la scara mica, pentru hrana animalelor. Chiar daca dimensiunea sa nu este foarte mare, permite o productie relativ mare de macinare a cerealelor.

Datorita grijii deosebite acordata în procesul de productie, moara de cereale electrica nu emite praf în mediu.

Moara de cereale este un echipament multifunctional practic, conceput pentru a facilita munca umana. Frezele compacte cu productivitate medie au fost dezvoltate pentru uz casnic.

Moara puternica de înalta eficienta este utilizata pe scara larga în ferme, pentru a furniza furaje pentru un numar mare de animale de ferma si pasari. Zdrobirea cerealelor sau uruiala se face cu ajutorul butucului cu ciocanele care este dispus direct pe axul motorului fara curele, eliminând posibilitate de rupere a curelelor de transmisie, iar cutitele sunt utilizate pentru maruntit stiuletii.

Mecanismul este unul cu ciocanele, iar cuva metalica o face sa aiba o durabilitate sporita. În functie de viteza mecanismului si de marimea celulelor sitei mobile prin care trece materia prima prelucrata, se obtine un produs finit cu un grad adecvat de macinare.

Cereale macinate optim

Principala hrana pentru pasari si animale cerealele macinate. S-a dovedit ca produsul macinat este absorbit mai usor si complet de corpul animalului prin umplerea acestuia cu substante nutritive si microelemente utile.

O moara de cereale electrica poate zdrobi multe tipuri de materii prime, cele mai principale fiind cereale si ovaz, secara, orz, porumb, radacini etc.

Datorita flexibilitatii morii de cereale, este posibil sa se pregateasca suficient de repede hrana utila pentru animale, care este si usor digerabila. Datorita continutului ridicat de proteine ??si micronutrienti, cerealele combat foamea si malnutritia animalelor.

Moara de cereale electrica lubrifiaza bobul prin deplasarea lamelor de taiere în camera de lucru. Are performante ridicate cu un consum redus de energie. Compacitatea acestei tehnici îti permite sa o instalezi în aproape orice încapere.  Ciocanelele sunt folosite pentru o mai buna macinare.

Dispozitivul este echipat cu un butuc cu ciocanele care este dispus direct pe axul motorului fara curele. Gradul de macinare a furajelor este optim, iar productivitatea este destul de mare. Mecanismul acestui dispozitiv executa lucrari complexe, iar cu ajutorul sitelor, materialul macinat este realizat cu o dimensiune de 2, 3, 4 si 5.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *