Lalique Encre Noire Eau De Toilette – parfumul ideal pentru femei

Lalique Encre Noire Eau De Toilette – parfumul ideal pentru femei
strategie de optimizare seo

Barbatii care se afla in cautarea unui nou parfum, in cazul in care inca nu au incercat Lalique Encre Noire Eau De Toilette, cu siguranta ar trebui sa isi indrepte cat mai rapid atentia spre acest parfum minunat.

Notele matasoase ale lemnului de casmir care sunt invaluite intr-o patura de mosc, si care acopera toate simturile, sunt capabile sa transpuna barbatul modern al zilelor noastre intr-un univers aromat si misterios.

Ei bine, aceste note sunt ale parfumului Lalique Encre Noir care a aparut pe piata in anul 2006 si care a fost special creat pentru a complimenta publicul masculin din toate colturile lumii.

Creat in doar cateva note de catre Nathalie Lorson, un parfumier renumit la nivel mondial, parfumul Lalique Encre Noir este capabil sa ofere un incredibil rasfat olfactiv.

Metaforic vorbind, se poate spune ca parfumul Lalique Encre Noir este ideal pentru barbatul sarutat de energia esentelor lemnoase care se regasesc in varful piramidei de ingrediente.

Nathalie Lorson care dupa cum am mai spus este creatorul parfumului, a reusit sa obtina o compozitie moderna a parfumului  astfel incat barbatul modern sa isi doreasca extrem de mult sa foloseasca un asemenea parfum.

Se spune despre acest parfum care se regaseste intr-o sticluta de cerneala ca este parfumul ideal pentru orice barbat, este parfumul care scrie pe pielea tuturor purtatorilor o adevarata poveste misterioasa.

Sticla parfumului are un design cubic, are culoarea neagra si scoate in evidenta simpitatea, insa in interiorul sticlei se afla un parfum de nota zece.

Despre acest parfum trebuie precizat faptul ca este foarte interesant, este un parfum care surprinde inca de la prima aplicare, si pana in momentul in care ii dispare mirosul din piele.

Datorita compozitiei sale, se poate spune despre parfum ca acesta este ideal pentru toti domnii care au o adevarata pasiune pentru parfumurile care au la baza mireasma binecunoscuta a vetiverului.

In ciuda faptului ca se spune despre aroma exclusivista a acestui parfum ca este potrivita doar pentru o anumita categorie de barbati, parfumul totusi poate fi folosit de catre orice domn care isi doreste sa atraga atentia.

Un astfel de parfum ar trebui de exemplu sa fie folosit de catre domnii care participa la un eveniment de o importanta majora. Cu siguranta cei care participa la o nunta si care au un rol important (mire, nas, sau chiar si maestu de ceremonii), isi pot indrepta atentia cu incredere spre un astfel de parfum.

Deasemenea, un astfel de parfum poate sa fie folosit de catre domnii care lucreaza la birou, pentru ca acestia trebuie sa impresioneze atat prin tinuta de servici, cat si prin parfumul foarte frumos.

Barbatii care detin si care conduc o afacere isi pot indrepta deasemenea si ei atentia spre un astfel de parfum, iar atunci cand participa la o intalnire importanta de afaceri, vor reusi sa impresioneze prin parfumul lor deosebit.

Asadar, Lalique Encre Noir este parfumul ideal al barbatului modern care isi doreste sa iasa in evidenta prin bun gust si rafinament.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *