iPhone 6 vs. iPhone 7 – cat de bun este noul flagship al celor de la Apple

iPhone 6 vs. iPhone 7 – cat de bun este noul flagship al celor de la Apple

iPhone 7 s-a lansat deja si este printre noi inca de anul trecut, fara sa existe vreo urma de indoiala ca nu ar fi mai bun decat flagship-ul anterior al celor de la Apple si anume iPhone 6S. Iti doresti reparatii iPhone profesionale, la un pret fara concurenta? Intra pe ServiceGsm.ro.

Iphone 7 este mai bun decat iPhone 6 in urmatoarele aspecte si lista poate continua:
–    Un procesor quad core mai rapid decat cel de pe iPhone 6
–    Un ecran mai luminos si mai clar
–    O camera mai performanta (care include si stabilizare optica a imaginii sau OIS)
–    Carcasa este rezistenta la apa si la praf (cu certificare)
–    Boxe (sistem de boxe stereo)
–    Capacitate de stocare dubla, la acelasi pret.
–    Baterie care dureaza cu 2 ore mai mult (mai eficienta).

In concluzie, este iPhone 7 un smartphone mai bun? Asa cum au confirmat si zvonurile, noul iPhone nu mai are headphone jack, iar noul buton Home (care de fapt nu se mai apasa, nu mai este un buton fizic), poate parea un pic ciudat pentru utilizatorii care se obisnuisera cu varianta mai veche.

Design-ul general al telefonului nu s-a schimbat foarte mult, doar antenele si-au schimbat locul, fiind acum pozitionate pe spatele telefonului, in jurul carcasei. Toate aceste motive de mai sus, ar putea parea suficiente pentru a-ti schimba device-ul iPhone 6 sau 6S cu noul iPhone 7.

Dar, desi ai putea fi surprins, exista suficiente motive pentru a ramane la 6S (daca il ai deja) sau pentru a-ti achizitiona unul, in detrimentul lui iPhone 7 – Apple a dublat capacitatea de stocare pentru 6S si a redus si preturile acestori device-uri. Mai mult decat atat, trebuie sa tii cont de faptul ca iPhone 6S este inca un smartphone cu care poti face tot ce vrei, de la browsing web la gaming de inalta definitie, fara nici un fel de problema.

Oferta de preturi pentru flagship-ul gamei 6 este foarte tentanta in acest moment, preturile scazand cu 100 de dolari. Daca imediat dupa lansare trebuia sa platesti pentru un iPhone 6S 649 de dolari pentru versiunea de 16 Gb, in momentul de fata poti achizitiona versiunea cu 32 Gb (capacitate dubla), la doar 549 de dolari si asta fara un contract de operator. Cu alte cuvinte, nu a existat niciodata o perioada mai buna pentru a cumpara un iPhone 6.

Nu in ultimul rand, pentru utilizatorul obsinuit, diferentele de performanta intre cele 2 device-uri, sunt practic invizibile. Nu vei observa diferente clare intre aceste 2 smartphone-uri, daca nu le supui unor teste (benchmark-uri), care sa arate performantele reale ale acestora. In activitatile de zi cu zi, iPhone 6S si iPhone 7 se vor comporta la fel.

Nici din punct de vedere al camerei foto lucrurile nu stau altffel. Pentru utilizatorul normal, ambele device-uri pot efectua poze de o calitate cu mult peste medie, iar acest lucru este mai mult decat suficient.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *