Informatiile pe care sa le folosesti in elaborarea unei carti de vizita

Informatiile pe care sa le folosesti in elaborarea unei carti de vizita

De cate ori nu te-ai aflat in jenanta postura de a incerca sa oferi cuiva numarul tau de telefon pentru a incheia o afacere, dar nu ai avut la tine nici pix si nici macar o bucata de hartie? Acest gen de situatii se intampla frecvent, mai ales in cazul tinerilor sau persoanelor care socializeaza mai greu. Situatia este inca mai complicata in cazul unei companii si a reprezentantilor acesteia.

Practic, avand in vedere posibilitatile de astazi, detinerea unei carti de vizita este aproape obligatorie pentru un om de afaceri, fiind una dintre modalitatile cele mai simple si mai eficiente de a face schimb de date cu un potential partener de afaceri sau cu un client important.

Iar daca multi nu acorda prea mare atentie elaborarii unei carti de vizita, sunt cateva elemente care nu ar trebui sa lipseasca de pe aceasta, in conditiile in care doresti sa ai si succes in afaceri. Sa vedem, in continuare, care sunt informatiile de care ai neaparata nevoie pe o carte de vizita, precum si modurile in care acestea pot fi realizate.

Carti de vizita simple

Din ratiuni ce tin in special de timp, dar si de ordin financiar, cei mai multi dintre clienti opteaza pentru carti de vizita cat mai simple cu putinta, considerand ca aspectul nu conteaza prea mult, cata vreme cel caruia i-o inmanezi are la dispozitie toate datele tale de contact. In realitate insa, o carte vizita te reprezinta pe tine, atat ca persoana, cat si ca firma.

Prin urmare, modul in care tu te raportezi la client ii poate induce acestuia o stare de incredere, de admiratie sau, dimpotriva, de refuz. Acesta este motivul pentru care ai astazi la dispozitie diverse modalitati de a realiza carti de vizita.

Poti opta pentru un carton simplu, lucios, pe care informatia sa fie imprimata in mod cat mai lizibil, cu o culoare inchisa. Ai insa si posibilitatea de a-ti personaliza setul de carti de vizita dupa cum crezi tu de cuviinta.

Poti incepe prin a alege un carton de calitate, ceva mai gros sau cu striatii, fie pentru niste carti de vizita plastifiate. De asemenea, culoarea poate fi una in contrast total cu ceea ce se poarta.

Prin urmare, o carte de vizita neagra, cu inscriptii iesite in relief de culoare aurie, va conferi o nota de forta cartii tale de vizita. De asemenea, designul ales poate demonstra originalitate si vitalitate, astfel ca o carte de vizita iti poate spune despre tine aproape totul, de la A la Z, chiar fara a lua contact direct cu interlocutorul.

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *