Este optimizarea seo o buna strategie de marketing?

Este optimizarea seo o buna strategie de marketing?

In momentul in care isi lanseaza pe piata afacerea, antreprenorii cu siguranta au mai multe strategii de marketing in plan, iar dintre toate aceste strategii, vor opta pentru aceea care cred ca le va aduce succesul dorit intr-o perioada de timp cat mai scurta.

In trecut, atunci cand se dorea promovarea unei afaceri, se ofereau tot felul de materiale promotionale personalizate, insa odata cu trecerea timpului, aceasta moda a trecut, iar antreprenorii cauta alte modalitati prin care sa isi promoveze firma.

Acum, cei care dispun de un buget foarte mare, pot alege oricand sa isi promoveze la TV firma prin tot felul de sporturi publicitare, sau la radio, si cu siguranta lumea va afla rapid de firma respectiva, de produsele si serviciile oferite, si chiar si de preturile acestora.

Este insa foarte important de amintit faptul ca o astfel de campanie de promovare poate sa fie destul de costisitoare, iar dupa o perioada nu foarte indelungata de timp, spotul publicitar sa nu mai fie difuzat la tv sau radio.

De regula, se incheie un contract pentru o anumita perioada de timp in care sa se difuzeze respectivul spot, iar odata cu expirarea perioadei respective, nu se va mai difuza spotul.

Fara doar si poate, cea mai buna strategie de marketing pe care o pot alege antreprenorii, ar fi optimizarea seo, pentru ca odata cu trecerea timpului, aceasta va deveni foarte eficienta.

In cazul in care ai de gand sa iti promovezi afacerea prin aceasta modalitate, insa vrei sa acumulezi mai intai de toate mai multe informatii referitoare la acest domeniu de activitate, ai putea lua legatura cu expertii de pe http://danbradu.com/optimizare-seo/, iar specialistii de la compania respectiva iti vor explica in mod detaliat ce inseamna optimizarea seo, si cum se obtin rezultatele promise.

Trebuie insa sa stii mai intai de toate ca, atunci cand alegi sa iti promovezi astfel afacerea, cei care activeaza in acest domeniu, vor actiona atat pe site-ul oficial al firmei tale cat si in afara acestuia, cu scopul de a pozitiona site-ul cat mai sus in ierarhia motoarelor de cautare.

Acest lucru inseamna automat ca daca site-ul va avea o pozitionare foarte buna, va avea si un numar foarte mare de vizitatori, iar rata conversiei va fi una foarte mare.

Ce inseamna rata conversiei? Din numarul total e vizitatori care iti viziteaza site-ul, o foarte mare parte se pot transforma in orice moment in clienti activi ai firmei tale.

Specialistii iti vor spune si faptul ca seo este un proces care necesita o perioada de timp pentru a avea rezultatele dorite, insa cu siguranta daca vei avea rabdare, te vei putea bucura de cele mai bune rezultate, iar banii investiti intr-o astfel de campanie de promovare a afacerii ii vei recupera rapid.

Deci, se poate spune si faptul ca seo nu necesita costuri, ci seo este de fapt o investitie pe termen lung, asa ca in momentul in care vrei sa iti promovezi cat mai eficient afacerea, trebuie sa optezi pentru optimizarea seo.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *