Este HTC un brand de top?

Este HTC un brand de top?

Compania taiwaneza HTC are o activitate strans legata de producerea smartphone-urilor si a tabletelor de ultima generatie. Daca in prima perioada a existentei sale compania s-a axat in special pe fabricarea unor smartphone-uri care se bazau pe sistemul de operare Windows Mobile, din 2009 HTC a trecut la sistemul Android care este si astazi cel mai utilizat pe piata telefoanelor mobile.

Astazi cei de la HTC produc numeroase modele de smartphone-uri, cat si tablete, sistemele acestora de operare fiind atat Android, cat si Windows Phone, acesta din urma fiind oferit de Microsoft pentru telefoanele din zona high-end.

HTC si-a facut o traditie din a lansa in fiecare an cate un telefon de foarte buna calitate. Astfel la inceputul lui 2012 s-a lansat HTC OneX, un concurent foarte puternic pentru Samsung sau iPhone.

La baza, HTC One X a fost si este un telefon  bine dotat, care are un procesor foarte bun de 1.5 GHZ Quad Core, 1 GB de memorie RAM, display de foarte buna calitate, spatiul de stocare  fiind de 16 sau chiar 32 GB. HTC One reprezinta un telefon  de foarte buna calitate. In 2013, cand acesta a fost lansat, a fost considerat de multi specialisti unul dintre cele mai reusite smartphone-uri lansate vreodata.

La nivelul hardware-ului, HTC One este echipat cu un procesor foarte bun Quad Core Krait 300 care dezvolta o putere de 1.7 GHz. Acesta dispune de o memorie RAM de 2GB cat si de un spatiu de stocare intern de 32 sau 64 GB.Tot la nivel de hardware poate fi punctat display-ul, HTC One bazandu-se pe un Super LCD de 4.7 inch care dezvolta o rezolutie foarte buna, precum si o densitate mare a pixelilor.

Referitor la software lucrurile sunt si mai bune, HTC One beneficiind de aportul sistemului de operare Android, precum si de numeroase aplicatii preinstalate. Daca va doriti o configuratie speciala, puteti miza pe portalul Google Play si descoperiti totodata sute de mii de aplicatii gratuite.

Segmentul multimedia nu a fost nici el neglijat, camera fiind de 4 ultrapixeli. Se poate spune ca este o camera de nivel mediu insa in urma testelor realizate se comporta ca o camera superperformanta de 13 MP. Camera fotografiaza imagini de foarte buna calitate si reuseste sa capteze si video in format Full HD, amanunt care este important pentru cei mai multi utilizatori ai acestui model. Acestea ar fi pe scurt doar cateva dintre caracteristicile acestui telefon extraordinar.

Reparatiile GSM sunt asigurate la o calitate foarte inalta. Reparatiile trebuie facute numai de specialistii din GSM service, cele mai multe comenzi privind serviciile de reparatii Htc au venit pentru modelul One, desi structura acestuia este una cat se poate de solida. Service GSM vine in ajutorul dumneavoastra cu reparatii HTC One foarte bune, care sunt desfasurate in conditii extrem de sigure si avand o garantie extinsa pentru orice smartphone HTC. Trebuie inteles faptul ca telefonul HTC One este un telefon de top, dar care necesita uneori interventii GSM in cele mai bune conditii.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *