De unde iti poti cumpara ieftin accesorii pentru smartphone?

De unde iti poti cumpara ieftin accesorii pentru smartphone?

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online care comercializeaza huse IPhone este Accesoriigsm.ro. Infiintata in 2003, compania este una dintre cele mai vechi de pe piata, fiind intr-o continua dezvoltare, atat conceptual cat si strategic.

Daca ne referim strict la vanzarea de huse iPhone, firma sus-numita comercializeaza diverse modele pe acest segment: huse pentru iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G. Aici poti gasi huse din piele, huse de protectie, huse din silicon, huse flip, huse cu fereastra.

In afara de magazinele dedicate acestui tip de accesorii, exista si alte locuri in care un utilizator de smartphone sa isi gaseasca accesorii pentru telefonul sau mobil.

Unul dintre acestea este reprezentat de forumurile de profil, unde utlizatorii pot gasi atat telefoane, accesorii, cat si piese.

[adsenseyu1]

Aici, fiecare membru al forumului este liber sa incarce o oferta cu ceea ce are de vandut. La randul lor, alti membri devin potentiali clienti iar cine este interesat intra in contact cu vanzatorul. Negocierea se poate face chiar la vedere, pentru a vedea si ceilalti utilizatori sumele care se invart in joc si daca se pot baga si ei la licitatie.

Pe forum ai si avantajul ca se discuta intre membri, schimbul de informatii fiind pe primul plan. Astfel, ai avantajul de a afla de la alti utilizatori daca il cunosc pe cel care vinde ceva, daca stiu ce vechime are acesta pe forum sau daca, dimpotriva, este un membru nou.

Un alt loc in care gasiti astfel de componente este reprezentat de site-urile de ocazie, unde oamenii vand produse la preturi mai mici decat pe piata. Preturile sunt mai mici pentru ca sunt second hand, au mici defecte sau pot fi chiar noi, dar din categoria “refurbished”. Aici se vand, se schimba produse si se liciteaza pentru anumite obiecte.

Cum iti dai seama ca vanzatorul este de incredere si nu risti sa fii pacalit? Pe unele site-uri cu produse de ocazie, vanzatorii primesc calificative de la clienti.

[adsenseyu1]

In functie de acestea, vanzatorii sunt incadrati la diverse categorii: premium, platinium, etc. Astfel, un vanzator care are un calificativ platinium poate fi de incredere, avand in vedere vechimea lui pe site si calificativele bune primite de la utilizatori.

Totodata, va puteti face o imagine despre vanzator si dupa ce veti citi comentariile din josul paginii vanzarii unui produs. Un alt loc in care puteti gasi accesorii pentru smartphone la preturi mici este Facebook.

In afara de prietenii din lista ta, pe reteaua sociala amintita te poti inscrie in grupuri tematice. Unele dintre acestea sunt axate in principal pe intermedierea vanzarii de produse intre membri.

Pe un astfel de grup ai sansa sa descoperi oameni cu adevarat pasionati de domeniu, care iti vor transmite pareri avizate in legatura cu ceea ce cauti sa cumperi.

Totodata, aici ai sansa sa descoperi materiale de presa postate de membri, legate de domeniul de baza al grupului. Mai exista si o metoda offline de achizitie accesorii gsm, anume in targuri de gen.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *