De ce sa folosesi Keyword Eye in campania ta de SEO?

De ce sa folosesi  Keyword Eye in campania ta de SEO?

Pentru anul asta am ales o alta varianta, si anume unelte SEO cumparate in grup pentru ca aveam nevoie de o gama vasta de instrumente care m-ar fi costat enorm altfel. Avand in vedere acest aspect tot ce trebuie sa faci este sa cumperi cat mai repede pachetul pentru a prinde un pret foarte bun deoarece are tendinta sa creasca pe masura ce locurile se umplu. Pe de alta parte, odata ce ai facut abonament pretul ramane neschimbat pe viata.

Aveti nevoie de o solutie completa SEO pentru site-ul dvs., una care poate fi utilizata pentru Google, YouTube si altele. Este solutia Keyword Eye? Sa aflam.

Cuvinte cheie

Keyword Eye este o companie cu sediul in Wyoming, care se inscrie ca un instrument de cercetare al cuvintelor cheie. Indiferent daca sunteti in cautarea optimizarii cuvintelor cheie pentru Google, YouTube sau Amazon, sau daca sunteti interesat in analizarea strategiilor SEO pe care le utilizeaza cei mai apropiati concurenti, Keyword Eye pretinde ca va poate oferi aceste informatii la un pret accesibil .

Desi exista putine informatii concrete despre companie dincolo de ceea ce furnizeaza pe site-ul sau la o analiza amanuntita vedem ca a aparut online in 2009. Adresa de strada pentru companie indica o cladire de birouri din Cheyenne, potrivit Google Maps.

Eye Review ofera un numar de instrumente SEO diferite pentru cuvinte cheie. In primul rand, este instrumentul Google de cercetare a cuvintelor cheie, care include date care, potrivit companiei, sunt mai complete si mai utile decat Planificatorul de cuvinte cheie Google si alte instrumente gratuite.

Seturile de date pe care le folosesc cuvintele cheie provin din mai multe surse care au fost integrate impreuna. Aceste surse includ SEMRush si Grepwords in plus fata de Autocomplete de la Google. Keyword Eye adauga aceste seturi de date si le extinde pentru a include informatii de cautare a cuvintelor cheie pentru YouTube si, de asemenea, pentru Amazon.

strategie de optimizare seo

Instrumentele suplimentare care furnizeaza Cuvinte cheie pentru seo includ analiza site-urilor concurente. Compania sustine ca poate oferi utilizatorilor cuvintele cheie folosite de concurenti pentru a va adapta strategiile SEO pentru a concura mai uniform. Keyword Eye, de asemenea, sustine ca poate oferi utilizatorilor o privire detaliata asupra profilului de backlink al unui site competitiv, deschizand in continuare usa pentru utilizatorii care doresc sa ceara cota de piata de la site-urile concurente.

Keyword Eye va ofera o incercare gratuita a serviciilor de baza pentru o saptamana. Acest pachet de evaluare de baza include un numar nelimitat de cautari de cuvinte cheie Google, YouTube si Amazon.

Dincolo de aceasta prima saptamana, clientii multumiti pot opta pentru versiunea completa a prorgamului cumparand tot pachetul de mai sus care include si alte tool-uri pe langa acesta.

Caracteristicile incluse in versiunea completa sunt aceleasi ca si versiunea de incercare plus adaugarea calculului competitivitatii cuvintelor cheie, un identificator de continut trending, un identificator de cuvinte cheie concurent si un profil de legatura concurente, capacitatea de a salva, analiza sau sincroniza cuvintele cheie si capacitatea de a exporta date catre Microsoft Excel pentru o analiza ulterioara.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *