De ce merg oamenii cu telefonul la service?

De ce merg oamenii cu telefonul la service?

Indiferent ca avem un telefon mobil inteligent de la un producator de renume de pe piata, sau ca avem   un telefon nu chiar asa de performant, iar firma producatoare nu este una tocmai renumita, se poate intampla ca telefonul nostru sa intampine anumite probleme de functionare, iar aceste probleme sa apara in cele mai nepotrivite momente.

Cu siguranta in momentul in care telefonul nu mai functioneaza la parametrii normali, incepem sa ne gandim sa ne ducem telefonul la un service gsm pentru a vedea ce probleme are, si in cele mai rele cazuri pentru a fi supus unei reparatii.

Si ca sa raspund la intrebarea din titlu, si anume de ce merg oamenii cu telefonul la service, in primul rand acestia apeleaza la un service in momentul in care telefonul nu functioneaza la capacitate maxima.

Sunt foarte multi utilizatori de telefoane mobile care prefera sa mearga sa isi repare telefonul intr-un service telefoane, in loc sa mearga la operatorul de telefonie mobila de unde este achizotionat telefonul pentru ca reparatia ar dura mult mai mult timp, si ar fi sanse ca din diferite motive telefonul sa nu fie reparat.

Si uite ca in aceste cazuri, oamenii nu mai tin cont de faptul ca trebuie sa suporte costul reparatiei si aleg sa isi repare telefonul pe cont propriu ignorand faptul ca detin un certificat de garantie valabil.

Ei bine, se poate ca un detinator de telefon mobil sa apeleze la un service gsm si doar pentru ca isi doreste sa isi protejeze telefonul cu un geam de protectie, astfel ca la service gaseste accesoriul dorit si tot la service ii va fi aplicat geamul telefonului.

Insa sunt si cazuri nefericite in care detinatorii de telefoane mobile sunt nevoiti sa apeleze la un astfel de service tocmai pentru ca telefonul are ecranul spart sau crapat, tocmai datorita faptului ca nu au avut ecranul protejat de un geam protector.

Alte telefoane pot sa aiba probleme la casca sau la difuzor, in timp ce altele necesita inlocuirea carcasei , a microfonului sau a altor componente. Aceste operatiuni nu ar trebui sa puna probleme reprezentantilor de la service deoarece sunt chestiuni minore si des intalnite.

Ei bine, sunt si anumite telefoane care au nevoie de rescrierea sau reinstalarea sistemului de operare, sau de stergerea ori instalarea anumitor aplicatii, insa nici acesea nu ar fi probleme care nu se pot repara.

De asemenea, se poate apela la un service pentru deblocare de retea in cazul in care telefonul este blocat intr-o anumita retea de catre un operator de telefonie mobila, sau pentru decodare in cazul in care telefonul a fost prevazut cu un cod de siguranta.

Se poate apela la un service gsm si in cazul in care vrei sa ti se decupeze cartela sim, sau in cazul in care iti doresti sa iti echipezi telefonul cu fel si fel de accesorii.

Este recomandat sa te interesezi despre angajatii de la service inainte de a apela la serviciile lor. Trebuie sa te asiguri ca sunt profesionisti si seriosi si ca iti vor efectua o lucrare de calitate.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *