De ce este bine sa iti monitorizezi concurenta?

De ce este bine sa iti monitorizezi concurenta?

Pe SeoAccounts puteti gasi mai multe utilitare, mai exact peste 80, pentru campanii de SEO eficiente si reusite. Recomandarea noastra este sa va faceti abonament pentru ca pe langa programele pentru monitorizarea concurentei aveti ocazia de a folosi mai multe instrumente utile si absolut necesare.

Cum va ajuta programele pentru monitorizarea concurentei? Faceti o lista a blogurilor si actualizarilor sociale pe care concurentii dvs. le trimit saptamanal, lunar si anual. Monitorizati si scrieti toate aprecierile, raspunsurile si comentariile pe care le primesc.

Odata ce ai o lista cu detalii si postari care se potrivesc in functie de interes si subiect – le folosesti, le reprofilati si le imbunatatiti si obtineti o campanie perfecta.

Ultima si probabil cea mai importanta – este strategia care va ajuta sa faceti publicitate directa fanilor concurentilor dvs. Datorita anunturilor Facebook, acum este in intregime posibil. Deoarece platforma va permite sa trimiteti interesele precise, acesta este un loc in care puteti pune numele concurentilor dvs. si puteti face ca anuntul dvs. sa se afiseze numai persoanelor care urmaresc anumiti (sau toti) concurentii.

Spionand, nu pierzi timpul cu concurentii. In schimb, investiti intr-o strategie care imbina cele mai recente tendinte pe care le-au adoptat – precum si cele pe care le puteti folosi si reutiliza in modul cel mai destept posibil. Multi experti recomanda de fapt spionajul ca o faza preliminara inainte de a lua orice decizie cu privire la marca dvs., o campanie sau o strategie.

Deoarece spionajul se refera de fapt la eforturile concurentilor dvs. si la cuvintele pe care clientii lor le spun despre ei, nu faceti nimic gresit – iar tehnica este complet legala. Depinde insa de dvs. sa aflati ce fac aceste afaceri diferit si cum sa utilizati informatiile pe care le primiti de la instrumentele de monitorizare.

Cu toate acestea, spionajul este bun numai atata timp cat vizeaza mai mult de un concurent al dvs. In acest fel, intelegerea informatiilor este mai buna si perspectivele dvs. sunt mult mai precise. In plus, puteti viza o audienta mai larga si sa capturati mai multi potentiali clienti.  Informatiile pe care le veti avea vor fi cumulate si va vor economisi mult timp in cele din urma.

In afara timpului si intuitiei, spionarea concurentilor dvs. va poate economisi efectiv tone de bani pe termen lung. Puteti profita de toate informatiile pe care le obtineti in cel mai simplu mod. In plus, exista sansa de a afla unde au gresit concurentii si ce nu au facut bine si puteti evita sa cadeti in aceeasi capcana.

In acest moment, probabil stiti cum sa incepeti si ce sa faceti. Concurentii dvs. sunt acolo si ei impartasesc cantitati masive de informatii pe care le puteti utiliza efectiv. Si cea mai buna parte?

Ei nu vor sti niciodata ca sunteti cu un pas inaintea lor – de fiecare data.

Avand toate aceste informatii si linkul de mai sus veti putea obtine rapid succesul in mediul online fara sa va faceti griji ca undeva un concurent va poate depasi.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *