De ce avem nevoie de rafturi metalice?

De ce avem nevoie de rafturi metalice?

Avem nevoie de rafturi metalice asa cum avem nevoie de orice este bun si rezistent. Daca rafturile sunt confectionate din metal ele rezista mult mai bine si pe o perioada mult mai lunga de timp, ceea ce face ca investitia sa se amortizeze foarte repede.

In decursul vietii ne lovim destul de des de termenul depozitare. Avem nevoie sa depozitam incepand de acasa si pana la locul de munca insa ne lovim de depozitare in absolut orice activitate pe care o facem. Cand mergem afara avem nevoie de o geanta in care sa depozitam anumite lucruri, la munca depozitam obiectele care ne trebuie cat mai aproape de noi, dar si obiectele care nu ne mai trebuie acum dar ne vor trebui in viitor.

In momentul in care mergem in magazine vedem din nou rafturi si produse depozitate pe rafturi, produsele care ajung la noi prin intermediul unui curier provin dintr-un depozit unde stau depozitate pana in momentul in care sunt preluate si trimise la cumparator, acasa depozitam obiecte de la cele mai neinsemnate si pana la obiecte valoroase sau foarte importante, la scoala depozitam totul in dulapuri si in gheozdan, si astfel depozitarea este un lucru care ne insoteste peste tot.

La cumparaturi asa cum am spus si mai sus ne intalnim cu produse depozitate pe rafturi si noi la randul nostru depozitam produse in sacose pana acasa. Fara rafturi depozitarea nu ar mai fi la fel de eficienta. Incercati sa va imaginati cum ar fi ca toate produsele din magazin sa nu se mai afle pe rafturi ci depozitate pe podeaua magazinului sau depozitate in cutii.

In mod sigur ar fi mult mai complicat sa gasiti ceea ce cautati daca este sa privim totul din perspectiva clientului. Daca incercam sa analizam lucrurile din perspectiva celui care vinde o astfel de depozitare este un esec total. Fara rafturi prin simpla depozitare pe podea sau in diverse cutii, nu ar putea sa mai fie influentata deloc decizia de cumparare a clientului.

strategie de optimizare seo

Produsele ieftine se pun de obicei pe rafturile de jos dar nemaiavand rafturi ele ar fi la acelasi nivel cu celelalte chiar daca sunt ambalate sau nu in cutii. Este evident ca nu se pot pune produse diferite unele peste altele fara rafturi.

Suprapunerea efectiva a obiectelor poate cauza pierderi mari in depozite. In primul rand e vorba despre pierderi materiale pentru ca in cazul in care o gramada se darama, si se va darama in mod sigur, daca nu are o structura de sutinere cum ar fi un raft, produsele care cad se vor deteriora si nu vor mai putea sa fie vandute.

Apar si pierderile umane pentru ca aceste gramezi pot sa cada pe angajat si va puteti imagina si singuri cum ar fi sa cada un bax de Cola in capul unui om. Prin urmare rafturile sunt vitale in depozitare. Pentru ca rafturile sa tina cat mai mult si sa poata fi folosite in mod optim pentru o perioada indelungata de timp noi va recomandam sa folositi de fiecare data rafturi metalice pentru ca aceste rafturi chiar sunt rezistente.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *