De ce ar trebui sa achizitionati dispozitive si echipamente refurbished?

De ce ar trebui sa achizitionati dispozitive si echipamente refurbished?

Un laptop refurbished poate fi o achizitie inteleapta in special daca acesta este cumparat de pe un site de incredere.

Un astfel de laptop refurbished poate fi achizitionat de pe www.diabloscomputer.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din aceasta bransa.

Atunci cand sunteti in cautarea de componente hardware pentru dumneavoastra sau pentru firma dumneavoastra, ar putea fi o idee buna sa luati in considerare cumpararea de echipament refurbished sau reconditionat. Iata cateva dintre motivele pentru care este bine sa faceti acest lucru.

1. Economii
Nu se poate nega ca motivul cel mai important pentru care merita sa cumparati echipamente si dispozitive refurbished se leaga in primul rand de faptul ca, aproape in fiecare caz, puteti economisi bani frumosi.

[adsenseyu1]

Cat de multi bani? Asta depinde de produs, de vanzator si de situatie, insa, aproape in fiecare caz puteti economisi minimum 10 – 20 % sau chiar mai mult. Nu trebuie sa va mirati daca gasiti unele produse cu 30 – 50 % mai ieftine decat ceea ce ati plati pentru o versiune similara noua a aceluiasi produs.

2. Cele mai bune rezultate pentru cel mai mic pret
Atunci cand companiile introduc o noua linie de computere, acestea ofera, de obicei, o gama larga de optiuni, de la unitati entry-level cu specificatii minime, la modele de ultima generatie.

Da, ati putea obtine o versiune low-end a celui mai nou model pentru 500 de dolari, dar pentru aceeasi suma puteti achizitiona un laptop refurbished putin mai vechi.

Chiar daca acesta poate veni cu procesor mai vechi si mai lent, care ruleaza pe un sistem de operare cu un numar in urma fata de cel mai recent, veti fi totusi capabili sa-i adaugati memorie RAM, un hard-disk de capacitate mai mare sau poate un ecran mai mare. Cu alte cuvinte, puteti achizitiona un laptop mai bun pentru mai putini bani decat ati fi cheltuit cu un an in urma.

[adsenseyu1]

3. Bariera impotriva iesirii din uz
Cu totii stim ca elementele hardware, software, sistemele de operare si perifericele sunt constant actualizate si imbunatatite. In unele cazuri, versiunile mai noi fac ca versiunile mai vechi sa fie depasite. Achizitionarea de produse refurbished va ofera sansa de a upgrada unele componente pentru un cost mai redus astfel incat tranzitiile la echipamentele mai avansate ajung sa coste mai putin.

4. Economisiti la licentele software
Sa spunem ca aveti o unitate mai veche care ruleaza pe Windows XP si v-ati decis, in sfarsit, sa faceti upgrade la sistemul de operare. Ati putea cumpara o licenta pentru un nou sistem de operare (aproximativ 300 $) sau ati putea sa cumparati un laptop refurbished tot pentru 300 de dolari, care are deja instalat un sistem de operare. Chiar daca nu este vorba despre Windows 8.1,  totusi veti fi capabili sa obtineti macar un dispozitiv cu Windows 7 pe 64 de biti.

Pentru mai multe detalii cu privire la achizitionarea de laptopuri refurbished, nu ezitati sa aruncati o privire pe Diabloscomputer.ro, unul dintre cele mai bune site-uri din domeniu.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *