De ce ar fi indicat sa iti cumperi un iPhone 8?

De ce ar fi indicat sa iti cumperi un iPhone 8?

Pentru intrebarea tin titlul articolului, se pot gasi o multime de raspunsuri, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea de ce ar fi indicat sa iti cumperi un iPhone 8.

Mai intai de toate trebuie precizat faptul ca modelele iPhone sunt fabricate si comercializate de catre Apple, unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri de pe piata.

Apoi, trebuie precizat ca designul terminalelor iPhone 8 este unul minunat, asa ca acesta poate reprezenta un alt motiv pentru care se merita sa iti alegi un astfel de model. Nu trebuie sa uitam nici specificatiile tehnice ale dispozitivului, care sunt pur si simplu de invidiat.

Mai intai de toate trebuie precizat ca modelul iPhone 8 vine cu un design nou, fiind realizat in totalitate din sticla, iar camera foto a telefonului este cea mai buna si cea mai apreciata din lume, in ciuda faptlui ca are o rezolutie de doar 12 MP cea principala iar cea frontala 7 MP.

Un alt argument in favoarea achizitionarii unui astfel de smartphone este faptul ca dispozitivul este rezistent la apa si praf, ceea ce inseamna ca telefonul poate fi folosit chiar si in conditii vitrege.

Procesorul A11 Bionic care este extrem de performant, si cel mai puternic si inteligent procesor intalnit pana acum la un model iPhone reprezinta un alt mare avantaj al acestor dispozitive.

Un mic dezavantaj al telefonului poate fi considerat ecranul de doar 4.7 inch, insa acesta poate fi considerat si un avantaj, deoarece cu cat display-ul este mai mare, cu atat ajuta bateria sa se descarce mai rapid.

Spatiul intern de stocare al terminalului este de 64 GB, in timp ce memoria RAM este de doar 2 GB, insa acest lucru nu pare sa fie neaparat o problema pentru acest model de la iPhone.

Bateria terminalului are o capacitate de doar 1821 mAh, insa rezista destul de mult timp incarcata. In cazul in care iti doresti un astfel de model de la Apple, iti poti indrepta atentia spre o husa cu acumulator iPhone, iar accesoriul pur si simplu te va incanta.

De ce? In primul rand pentru ca discutam despre un accesoriu 2 in 1, astfel ca in primul rand husa iti va proteja foarte bine dispozitivul iPhone. Acest lucru inseamna ca desi va fi scapat pe jos, telefonul va functiona fara probleme, plus ca va fi ferit si de praf, zgarieturi, mizerie, etc.

Apoi, acumulatorul extern va putea sa fie folosit pentru reincarcarea bateriei dispozitivului atunci cand va fi nevoie. Deci, practic iti vei putea dubla durata de viata a bateriei telefonului avand la dispozitie un astfel de accesoriu.

Va fi nevoie insa sa iti protejezi foarte bine si display-ul dispozitivului, iar in acest sens ar fi indicat daca ai opta pentru o folie de protectie iPhone, din sticla.

Una peste alta insa, daca vrei sa iti cumperi un asemenea model de la iPhone, trebuie sa stii ca dispozitivul te va cuceri din prima zi, si vei observa ca isi merita banii.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *