Cumpararea unui troler de calitate

Cumpararea unui troler de calitateCumpararea unui troler de calitate poate fi o investitie inteligenta, deoarece acesta ar trebui sa reziste pentru un timp foarte indelungat. Este mai bine sa investiti intr-un set de bagaje mai multi bani pentru ca, probabil o sa si fie si mai rezistente decat sa investiti putini bani pe ele si sa le inlocuiti frecvent. Puteti economisi bani prin cumpararea unui troler ieftin insa, in cele din urma veti plati mai mult pe termen lung.

Alegerea bagajului potrivit este intr-adevar o sarcina confuza. Un bagaj mai ieftin este bun, daca va deplasati rar si transportati doar obiecte usoare, incasabile daca calatoriti mai des si de mai multe ori pe an ar fi ideal sa aveti un bagaj mai scump, de calitate care sa poarte un brand de renume. Cele mai bune trolere le gasiti la Sportaddict.ro . [adsenseyu1]

Una dintre cele mai bune investitit din industria turismului este valiza pe roti. Un rucsac poate fi foare incomod si deloc practic atunci cand calatoriti in special cu avionul si in acest fel puteti alege un troler cu roti care va va facilita transportul bagajelor. In ziua de azi cele mai multe valize sunt prevazute cu roti, au 2 roti sau chiar si 4, maner retractabil si 1,2 sau chiar mai multe compartimente. Inainte de a achizitiona un troler sau o valiza ar fi perfect daca ati putea testa manerul telescopic pentru a va asigura ca se deschide si se inchide usor. De asemenea, un maner care se blocheaza atunci cand este lasat este mult mai de calitate decat unul care nu are aceasta optiune.

Trolerele mari, in mod normal, trebuie sa dispuna de 2 sau mai multe manere pentru a fi usor atunci cand ridicati bagajul. Verificati daca aceste manere sunt bine ancorate pe valiza.

Rotile de silicon sunt mult mai durabile decat cele din plastic si trebuie sa va asigurati ca valiza aluneca neted pe roti. Cum rotile sunt cuplate la axele lor se poate face clar diferenta intre rotile de calitate si rotile de proasta calitate.

Materialul din care este facut un troler nu este foarte important insa bagajele ieftine tind sa fie construite dintr-un material care se poate rupe foarte usor. Cel mai bun material din care este facut un bagaj este nailon-ul balistic, acesta initial a fost facut pentru a proteja soldatii in al 2-lea razboi mondial, dar in prezent este folosit pentru bagaje.  Acest tip de nailon este mai puternic decat poliesterul. Daca preferati un geamantan dintr-un material mai tare, material dur, decat unul moale, alegeti un brand de renume, astfel incat acesta va fi mai putin probabil sa se crape si garantia lui va fi, cu siguranta, mai buna.

[adsenseyu1]

Trebuie sa verificati calitatea fermoarelor. Un fermoar robust cu dintii mari va fi mult mai fiabil si mai bun decat un fermoar subtire care se poate agata sau rupe foarte usor.

Daca cumparati un geamantan bun si vreti sa-l utilizati pentru o perioada lunga de timp, o garantie buna este foarte importanta. O garantie indelungata este un indiciu bun ca producatorul crede in produsul lui.

Durata si timpul calatorieri ar trebui sa determine dimensiunea bagajului. Ca si o regula generala, alegeti un bagaj nu mai mult de 45 inch daca este bagaj de mana si unul nu mai mare de 62 cm daca este bagaj de cala. Bineinteles ca trebuie sa verificati standardele companiei aeriene cu care zburati.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *