Cum se foloseste decantorul de ceara?

Cum se foloseste decantorul de ceara?

Decantorul de ceara este un produs folosit pentru epilare, care functioneaza electric, poate incalzi pana la 120 de grade Celsius, are un termostat reglabil. Capacitatea este diferita, de la 3 la 9 litri de ceara.

Decantorul este realizat dintr-un material rezistent din inox pentru rezistenta maxima la caldura. Pentru a decanta ceara, dispozitivul are o sita fina. Dupa ce se incalzeste in decantor, ceara este luata cu o spatula de lemn de unica folosinta si se aplica pe zonele de epilat.

Unde se poate folosi un decantor pentru ceara? Se poate folosi atat acasa, cat si la un salon, depinde de marime, modele, preturi. Dintre modele amintim un decantor cu doua cuve si o singura sita.

Este un decantor traditional, cele doua cuve nu sunt comunicante, iar sita este mobila pentru a se atasa pe rand la fiecare cuva. Este destul de simplu de utilizat pentru ca ceara pe care o produce pentru epilare este in stare lichida.

[adsenseyu1]

Ceara se pune in cuva fara sita, si apoi in cuva cu sita ceara folosita se incalzeste si devine lichida. Dupa ce a fost curatata de resturile de par cu solutii de curatare, ceara se va aseza in cuva goala si se reia procesul.

In saloanele cosmetice se foloseste decantorul, fiind si incalzitor si filtru. Ca si incalzitor mentine ceara la temperatura constanta, ca si filtru separa parul din ceara utilizata pentru a putea fi refolosita.

Fiind fabricat din materiale din inox, decantorul asigura igiena maxima. Saloanele pentru mentinerea standardelor de igiena, dar si pentru refolosirea cerii fierbinti si pentru a simplifica munca cosmeticienelor, utilizeaza acest decantor de ceara in procesul de epilare care este complicat si consuma timp.

Oricine poate comanda un decantor de ceara si acasa, un model de pe site-urile care comercializeaza acest produs. Mai ales daca epilarea a fost facuta manual, ceara a fost incalzita in dispozitive neprofesioniste, foarte dificil de refolosit, se recomanda decantorul de ceara, pentru rezultate foarte bune.

[adsenseyu1]

Trebuie sa tinem cont ca metoda de lucru este igienica, fiind decantor in primul rand furnizeaza limpezirea cerii, dupa ce a fost folosita. Cine nu isi doreste sa nu se murdareasca atunci cand se epileaza, si sa refoloseasca ceara ca si cum ar fi noua! Dar aceste aspecte nu se pot asigura decat prin procesul de decantare.

Se recomanda folosirea decantorului de ceara, dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca din saloanele cosmetice, iar pentru utilizarea acasa piesa dupa ce a fost achizitionata la preturi destul de accesibile, va oferi maxima eficienta si conditii foarte bune de aplicare a cerii.

Ingrijirea personala este un aspect esential pentru oricine, se refera nu numai la infrumusetare, dar si la sanatate, epilarea fiind pretentioasa pentru ca ceara se aplica pe piele, si de multe ori suferinta pe care o provoaca daca este facuta fara o ceara de calitate este foarte mare.

Toate aceste aspecte negative sunt reduse daca este folosit un decantor de ceara.

In concluzie, se recomanda folosirea decantorului obligatoriu in saloane, dar si acasa.

Share Button

1 Comment

  • Radu on October 2, 2018 8:28 pm Reply

    Pret

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *