Cum sa depanez un iPhone cand arata mesajul “No Service”?

Cum sa depanez un iPhone cand arata mesajul “No Service”?

In cazul in care smart device-ul dumneavoastra prezinta pe ecran mesajul “no service”, nu mai puteti efectua sau primi apeluri, nu mai puteti trimite sau primi mesaje si nu va mai puteti conecta la reteaua Internet decat prin conecaterea Wifi.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cativa pasi pentru a rezolva aceasta problema. In cazul in care problema persista si dupa ce ati indeplinit pasii, cel mai indicat ar fi sa trmiteti iPhone-ul intr-un service cum ar fi unul specializat cum ar fi service iPhone Bucuresti.

[adsenseyu1]

Multi utilizatori se intreaba de ce telefonul le arata mesajul “no service”. Totusi, trebuie sa stiti ca nu exista o solutie comuna pentru o astfel de problema. Cel mai indicat ar fi sa verificati atat contul Apple cat si pe cel al firmei de telefonie la care sunteti abonat.

Semnalul ar putea fi suspendat de personalul responsabil de acolo, in cazul in care s-au constatat anumite utilizari frauduloase ale smartphone-ului. Daca abonamentul sau cartela au fost oprite, cu siguranta acesta poate fi un motiv pentru care smartphone-ul dumneavoastra prezinta mesajul “no service”.

Destul de multe persoane au raportat ca smartphone-urile lor prezentau acest mesaj dupa ce s-a facut update-ul la noul sistem software, iOS 8. Chiar daca acest bug de sistem a fost deja rezolvat cu mult timp in urma, update-urile pentru sistem contin intotdeauna solutiile pentru anumite buguri fara ca dumneavoastra sa stiti ca au existat vreodata.

[adsenseyu1]

Acest lucru se poate intampla deoarece persoanele care achizitioneaza iPhone-uri nu folosesc multe dintre capabilitatile acesotra, iar acestea ar putea prezenta bug-uri in aplicatii, dar si facilitati care nu au fost utilizate niciodata de la achizitionarea smartphone-ului. Asadar, nu aveti cum sa stiti de existenta acestora.

In cazul in care nu va puteti conecta la Internet prin intermediul WiFi-ului, ati putea verifica daca exista update-uri pentru sistemu-ul software al smart device-ului. Puteti intra in meiul Setari – General – Software Update.

In cazul in care nu puteti gasi actualizari disponibile, ati putea accesa si Setari – General – About, unde ati putea vedea versiunea care a fost instalata initial. Va recomandam sa mentineti prezenta in meniul respectiv pentru 10 secunde. Daca nu apare niciun mesaj pop-up in tot acest interval, inseamna ca telefonul are software-ul ugradat la zi.

In cazul in care nu puteti accesa WiFi-ul, ati putea conecta iPhone-ul la un computer si puteti utiliza aplicatia iTunes pentru a vedea daca exista update-uri generale disponibile. Daca acestea exista, iTunes va va intreba in mod automat daca sunteti de acord sa se faca toate aceste update-uri pentru soft-ul in cauza.

De asemenea, iTunes va verifica si update-urile provenite de la producator. Daca aplicatia va va intreba de un anumit update, cel mai indicat ar fi sa il acceptati. In cazul in care iPhone-ul dumneavoastra afiseaza in continuare mesajul “no service” si dupa update-uri, este momentul sa va ganditi la o depanare.

Un lucru ar putea rezolva foarte multe dintre problemele iPhone-ului dumneavoastra: resetarea setarilor retelei si revenirea la starea initiala, factory defeault. Aceasta resetare obliga telefonul sa “uite” toate update-urile si toate setarile anterioare.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *