Cum sa alegi marturii pentru nunta ieftine

Cum sa alegi marturii pentru nunta ieftine
strategie de optimizare seo

Nunta este cel mai important eveniment din viata unei persoane, iar organizarea acesteia ne da deseori batai de cap. Trebuie sa alegi toate detaliile si sa te gandesti si la buget, asadar trebuie sa stii cum sa alegi marturii de nunta ieftine.

O multime de detalii trebuie analizate, reorganizate in functie de timp, aspect si buget. Desigur ca orice mire si mireasa, vreti ca totul sa iasa perfect si invitatii sa nu aiba ce sa va reproseze. Nu poti multumi pe toata lumea, dar macar poti sa incerci!

Marturiile pentru nunta sunt daruri in scopul multumirii invitatilor pentru participarea la marele eveniment, asadar acestea vor fi simbolice nuntii. Chiar daca ai un buget mare, vrei sa economisesti si te gandesti de unde poate sa iasa aceasta economisire. Alege marturii nunta ieftine si nu vei regreta!

Cand alegi marturiile pentru nunta ai o gama variata de modele si culori. Desigur ca vrei sa multumesti invitatii si sa economisesti bani, iar acest lucru are un singur rezultat: marturiile de nunta ieftine. Chiar daca sunt ieftine, acestea au un aspect placut si multe sunt folositoare dupa trecerea evenimentului.

Spre exemplu poti alege desfacatoare pentru sticle, biciclete din sarma, solnite, dopuri pentru sticla, rasnite, lingurite pentru cafea, cutii de metal, ornamente din ceramica, rame foto, casete din sticla sau iconite. Toate dintre cele mentionate au intrebuintari si nu sunt doar niste simple amintiri.

Oferirea marturiilor de nunta care sa foloseasca in casa este alegerea potrivita pentru a impresiona invitatii. De altfel, daca nu alegeti marturiile de nunta potrivite, acestea vor fi un esec total si toata lumea va vorbi despre ele.

Cum sa alegi marturii de nunta ieftine:

  • Tine cont de perioada anului in care va fi evenimentul anului si comanda marturii cu mult timp inainte. In sezonul verii, acestea au preturi ridicate.
  • Opteaza pentru marturii cu dubla semnificatie. Marturiile pentru nunta cum ar fi dopurile de sticla sau cosuletele din sarma, au un pret accesibil si vor fi utile in orice casa.
  • Orienteaza-te dupa oferte cu personalizare gratuita. Personalizarea marturiilor este atractia principala a acestora.
  • Alege ambalaje simple dar de impact. Cutiutele din carton, perforate si in diferite forme au un pret scazut si arata foarte bine.

Din dorinta de a nu da gres, deseori ne orientam exact catre ceva gresit si nimeni nu va fi multumit. In alegerea marturiilor sunt si cativa pasi pe care nu ar trebui sa-i faceti, respectiv:

  • Alegerea marturiilor inutile, cum ar fi pozele mirilor. Acestea nu impresioneaza pe nimeni, ba mai mult, nu sunt folositoare.
  • Nu priviti nunta din perspectiva invitatilor. Acest lucru este unul total gresit! Pentru a alege cele mai bune marturii trebuie sa va puneti in locul invitatilor si sa va ganditi ce ar fi pe placul tuturor sau macar al majoritatii.
  • Va grabiti in alegerea marturiilor si din dorinta de a termina totul cat se poate de repede, acestea nu vor fi nici pe placul vostru.
  • Nu oferiti marturii simbolice. In acest caz, multe persoane vor fi confuze cand vor primi intrebarea: de unde ai primit asta? Marturiile simbolice sunt esentiale atat pentru nunta, cat si pentru botez.
Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *