Cum poti petrece timpul in mod util pe internet?

Cum poti petrece timpul in mod util pe internet?
strategie de optimizare seo

Mai mult ca sigur, in cazul in care iti place sa petreci mult timp pe internet in fiecare zi, ar trebui sa o faci in cel mai util mod.

Ai putea de exemplu sa te gandesti foarte serios sa iti creezi un blog personal pe care sa postezi fel si fel de articole, despre diferite subiecte.

De exemplu, in cazul in care ai o adevarata pasiune pentru masini, ai putea sa creezi un blog despre masini. Ai putea de exemplu sa scrii despre care este masina pe care visezi sa o conduci, ai putea sa scrii mai multe detalii despre masina ta personala in cazul in care detii una, ai putea sa scrii atat de multe lucruri despre masini.

Apoi, daca practici vreun anumit sport, ai putea sa scrii articole despre sportul pe care il practici si ai putea deasemenea sa le dai sfaturi tuturor celor care deja practica acest sport, sau tuturor care isi doresc ca intr-o buna zi sa ajunga sa practice acel sport.

Daca de exemplu esti foarte bun intr-un anumit domeniu de activitate, ai putea sa scrii despre intamplarile si despre experientele tale atunci cand desfasori activitatea respectiva. Probabil fara sa iti dai seama, in acest fel vei reusi sa ajuti anumite persoane sa isi desfasoare mult mai bine activitatea.

Deci, dupa cum se poate observa, iti poti crea un blog personal in orice moment, si poti alege sa scrii orice iti doresti pe el.

Pentru a crea un blog personal, mai intai de toate trebuie sa iti alegi un nume de domeniu. Aici este foarte important ca numele de domeniu pe care il alegi si il inregistrezi sa aiba legatura cu ceea ce postezi pe blog.

Numele de domeniu este extrem de important sa fie unul cat mai scurt, cat mai simplu, cat mai usor de memorat, dar si usor de scris. In acest fel lumea va tine minte blogul tau.

Dupa ce vei efectua acest pas, urmatorul pas va fi acela de a opta pentru un pachet de web hosting. Se stie faptul ca un site sau un blog nu poate fi vizibil in mediul online decat daca este gazduit.

Pentru inceput, un pachet de gazduire web ieftina de la Gazduire Enterprise va fi mai mult decat suficient pentru tine. Fireste, atunci cand discutam despre gazduire web ieftina, sau despre cea mai ieftina gazduire web, discutam despre gazduire partajata, sau shared hosting, cum mai este cunoscut acest pachet de gazduire.

Pentru un simplu blog sau chiar si pentru un site de prezentare al unei firme, un asemenea pachet de web hosting este mai mult decat suficient.

Odata cu trecerea timpului, cand blogul tau va incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut si mai des vizitat, atunci cand traficul va fi mult mai mare, vei putea face pasul urmator, si anume trecerea de la shared hosting la un server VPS. Vei putea opta chiar si pentru un pachet de gazduire dedicata. Acest pachet de web hosting insa va fi ceva mai scump.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *