Cum poti alege florile pentru nunta

Cum poti alege florile pentru nunta

Indiferent ca esti in cautare de buchete flori cununie civila sau pentru nunta, click aici si vei obtine cele mai bune idei. Iata si un mic ghid.

Nu suntem profesionisti atunci cand vine vorba de aranjarea florilor, dar aici sunt cateva sfaturi despre alegerea celor mai bune magazine de flori pentru a va aranja buchetele.

Voi deconstrui aranjamentul cel mai cautat, care sta in sala mea de mese a celor ,mai multe nunti. Aceasta a fost mereu cea mai putin costisitoare alegere, deoarece trandafirii erau ceva mai scumpi decat florile pe care le cumparati de obicei. Dar ei sunt atat de frumosi incat nu ii puteam trece cu vederea, iar costul intregului aranjament este mic.

Aceasta nu este singura modalitate de a cumpara flori, desigur; uneori imi place un simplu aranjament cu un singur fel de floare. Dar asa ma apropii de un aranjament putin mai implicat.

  1. Evitati buchetele de flori Este distractiv sa distrugeti aceste buchete in aranjamente mai mici, dar consider ca buchetele pre-facute sunt adesea mai putin proaspete. Se pare ca se vor usca mai repede. De asemenea, ele sunt, de obicei, captusite cu o multime de verdeata inutila. Imi place sa-mi aleg  singura florile, cu exceptia cazului in care exista ceva cu adevarat extraordinar intr-unul din buchetele pre-facute. E rar, totusi.
  2. Alege cea mai frumoasa floare pe care o poti gasi. Acest lucru poate fi orice credeti ca este frumos. Trandafiri rosii? Frezii roz? Blowsy ranunculus? Alegeti punctul focal, floarea pe care doriti sa o priviti toata saptamana. In cazul meu, au fost trandafirii de moda veche, cremosi, cu tente de rosu si de roz. Ei sunt  atat de diferiti de trandafiri obisnuiti si colorati, si imi prind atentia instantaneu.
  3. Cautati cel mai proaspat buchet. Evitati orice flori care sunt complet deschise. Feriti-va de tulpini slime, de frunze maronii sau de petale infloriite. Am dat peste niste buchete deja deschise si am gasit un aranjament mare, care totusi rezistase ceva timp.
  4. Gasiti ceva verde. Am vrut sa compensez trandafirii cu ceva verde si interesant. Trandafirii sunt foarte conventionali si, la fel de minunati ca si ei, am vrut sa ii combin cu o bucata de verdeata interesanta. Am ales pittosporum pestrit, care este dur si de lunga durata. De asemenea, avea doar umbra potrivita de verde in frunzele sale pentru a completa trandafirii.
  5. Gasiti ceva spike, nervos, sau usor neclar. Acesti trandafiri m-au facut sa ma gandesc la flori de seara, luxuriante si romantice. Stiam ca se vor combina intr-un pachet de petale strans, cremos, cu verdeata ca fundal pentru culorile lor palide. Asta ar fi fost de ajuns, dar am vrut o piesa mai mare pentru a taia romantismul si pentru a oferi contrast. Am ales un buchet de tip Safari – care este exotic si interesant. Culoarea sa de burgundia, insa, completeaza frumos trandafiri rosii palizi, iar forma sa este echivalenta cu tulpinele de pittosporum. L-am bagat in partile laterale si din spate ale aranjamentului, unde se diferentiaza si atrage ochiul in mod pozitiv.
Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *