Cum functioneaza telefonul mobil si de ce este important pentru noi

Cum functioneaza telefonul mobil si de ce este important pentru noi

Telefonul mobil functioneaza cu ajutorul campului elecromagnetic, ca si alte tipuri de tehnologie din jur. De exemplu, cuptorul cu microunde pe care majoritatea dintre noi il folosesc pentru mancare sau pentru a incalzi biberonul copilului, produce EMF. Chiar si ecranul calculatorului si telefonul dvs. mobil produc EMF. De fapt, exista multe dispozitive electrice in interiorul si in jurul casei dvs. care produc EMF. Substatiile electrice si liniile electrice sunt alte exemple de producatori de CEM in afara casei dumneavoastra. Telefoanele produc campul electromagnetic cu piese telefoane specifice.

Deoarece volumul expunerii la CEM a crescut, ca urmare a progresului tehnologic, studiile stiintifice indica faptul ca expunerea prea mare poate avea un impact negativ asupra sanatatii umane, crescand in mod specific rata de susceptibilitate a cancerului.

Mai mult, unele studii par sa indice faptul ca copiii care locuiesc in imediata vecinatate a liniilor electrice aeriene, in combinatie cu sistemul lor imunitar inca in curs de dezvoltare, sunt mai susceptibili de a dezvolta leucemie decat copiii care nu locuiesc in apropierea acestor surse de energie.

In plus, datorita cresterii expunerii la CEM, s-a observat o crestere semnificativa a pierderilor de sarcina, a malformatiilor congenitale, a cancerului de san, a cancerelor cerebrale si a bolii Alzheimer, pentru a mentiona mai multe pericole potentiale ale CEM. CEM au fost, de asemenea, asociate cu o crestere a oboselii cronice, a depresiei, a durerilor de cap, a alergiilor si a altor boli de mediu.

Iata cum functioneaza EMF asupra corpului uman. EMF reduc capacitatea glandelor pineale de a produce melatonina, care este un hormon care a fost dovedit medical pentru a controla ritmul circadian si starea de spirit. De asemenea, EMF inhiba capacitatea sistemului imunitar de a proteja organismul de formarea celulelor precanceroase. Atunci cand sistemul imunitar al organismului este compromis, organismul este mai susceptibil de a contracta orice numar de antigeni pe care nu il poate lupta natural.

strategie de optimizare seo

Telefoanele mobile sunt, de asemenea, pe lista dispozitivelor producatoare de EMF. Potrivit Institutului Australian de Cercetare a Sanatatii, aproape o treime din populatia lumii este susceptibila la o anumita forma de cancer de ureche, ochi sau creier, fara a mentiona ca EMF-urile produse de telefoanele mobile au, de asemenea, potentialul de a provoca alte tulburari ale corpului, cum ar fi epilepsia, probleme cardiace, migrene si multe altele. CEM sunt, de asemenea, produse de catre turnurile de transfer care ajuta la transmiterea semnalului de la telefonul mobil la telefonul mobil.

Datorita amenintarii EMF la adresa sanatatii dvs., exista cateva lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere. In primul rand, reduceti cantitatea de utilizare a telefonului dvs. mobil. Daca sunteti acasa si aveti o linie de teren, utilizati linia de teren si nu telefonul mobil. De asemenea, opriti telefonul mobil atunci cand nu il utilizati. Cand tineti si tineti telefonul mobil intr-un alt loc decat un buzunar deasupra sau aproape de inima. In plus, ar trebui sa evitati sa locuiti sau sa lucrati langa stalpi de transmisie.

Va recomandam ca pentru telefonul mobil sa va cumparati cele mai bune piese telefoane.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *