Cum folosesti corect o bormasina pentru a da gauri in gips carton?

Cum folosesti corect o bormasina pentru a da gauri in gips carton?

O bormasina se poate ocupa de orice actitivate, de la forarea gaurilor si pana la slefuire si lustruire. Un burghiu cu acumulator va ofera toate aceste beneficii fara a avea nevoie de un cablu.

Un dispozitiv de gaurit fara fir are de obicei o baterie si un incarcator, iar unele kituri includ doua baterii. Pentru exercitiile cu baterii litiu-ion, puteti sa pastrati in permanenta o baterie in incarcator, astfel incat sa fiti gata ori de cate ori aveti un proiect. Pentru alte tipuri de baterii, incarcati bateriile numai dupa cum este necesar – aceasta va va ajuta sa obtineti cea mai lunga durata de viata a bateriilor. Pe Casa Idea gasesti cele mai bune scule pentru gaurit gips carton alaturi de multe altele.

Un burghiu fara fir are, de asemenea, setari inainte si inapoi si majoritatea au un declansator de turatie variabila. Cu cat apasati mai mult pe declansator, cu atat mai repede se invarte bitul. Exista, de asemenea, un comutator de reglaj pe varful burghiului – viteze mai mari sunt pentru gaurire, viteze mai scazute sunt pentru conducere. Viteza inferioara inseamna mai multa putere si cuplu, sau forta de rotatie. Cele mai multe burghie au, de asemenea, un ambreiaj reglabil, care va ofera un control mai mare asupra cuplului si va ajuta sa preveniti depasirea limitelor.

Mandrina burghiului este piesa care tine bitii in loc. Cele mai multe burghie au o mandrina de 3/8-inci si pot manipula bitii si accesoriile cu o coada – portiunea bitului care fixeaza mandrina – 3/8 inch sau mai mica. Unii biti mai mari au o cota redusa pentru a fi folositi la burghie mai mici. Intotdeauna asigurati-va ca cumparati biti care au o dimensiune a tijei pentru a se potrivi cu masina. De obicei, daca sarcina dvs. necesita un bit cu o coada mai mare de 3/8 inch, aveti nevoie de o forta mai puternica. Puteti folosi atat biti in stil hexagonal cat si biti rotunzi. Consultati Ghidul nostru de cumparare pentru a afla mai multe despre biti si accesorii diferite.

strategie de optimizare seo

Daca cumparati un kit de accesorii de foraj cu 20- pana la 40 de piese, veti avea tot ce aveti nevoie pentru a face cele mai multe treburi din jurul casei.

Exista, de asemenea, o mare selectie de biti de specialitate care va permit sa efectuati o varietate de sarcini in diferite materiale.

Indiferent daca forati sau slefuiti se aplica aceleasi reguli de baza. Utilizati intotdeauna ochelari de protectie si alte unelte de siguranta corespunzatoare, specificate de producator.

Puneti piesa de lucru pe o suprafata pe care puteti lucra fara a deteriora bucatile – cum ar fi resturile de placaj; daca faceti tot felul gauri prin piesa de lucru, partea din spate nu se va despica. Si daca ati forat  accidental si ati lovit placajul rezidual, nu va conta.

Utilizati un semn pentru a marca un punct de pornire pe piesa de lucru in care doriti sa conduceti un surub sau sa forati o gaura. Pentru a va impiedica sa va raniti, tineti mereu burghiul perpendicular pe suprafata de lucru, pastrand totul drept.

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *