Cercetatorii au descoperit o structura subacvatica colosala, de origine artificiala

Cercetatorii au descoperit o structura subacvatica colosala, de origine artificiala

Cercetatorii au facut, recent, o descoperire demna de remarcat. Cu ajutorul functiei Google Earth, ei au descoperit, intamplator, o platforma imensa, plata, asezata pe fundul Oceanului Pacific. Ar putea aceasta structura anormala sa ascunda un secret extrem de bine pastrat al rasei umane?

Aceasta platforma se afla la aproximativ 6 mile departare de coasta promontoriului Point Dune, din Malibu, California; are un aspect ciudat si este scufundata la aproximativ 610 metri in apa.

Dar ce este atat de ciudat la aceasta platforma, v-ati putea intreba. Ei bine, in primul rand, aspectul sau, definit printr-o forma ovala, arata de parca nu ar sta pe fundul oceanului, deoarece este prea neteda. Proportiile sale colosale, platforma avand aproape trei mile (4,82 kilometri) latime, intaresc ideea de “anormal”.

In afara de cele mentionate, mai pot fi observate si alte particularitati bizare. Partea de sus, foarte neteda, de altfel, pare sa fie sustinuta de 6 piloni mari, imersati; daca ne uitam cu atentie la partea dreapta a platformei, vom observa un alt rand interesant de santuri simetric aliniate. Sa fie oare o simpla coincidenta, sau aceasta structura subacvatica ar putea ascunde, de fapt, o baza secreta?

[adsenseyu1]

Cercetatorii au descoperit o structura subacvatica colosala, de origine artificiala

Jimmy Church, gazda emisiunii “Fade to Black” de la postul de radio Dark Matter Radio Network, a numit aceasta descoperire “Sfantul Graal al OZN-urilor si al United Service Organizations (USO – un ONG care sprijina trupele americane), pe care cercetatorii l-au cautat in ultimii 40 de ani”.

El a primit ciudata imagine de la un ufolog pe nume Maxwell. Uimit de ceea ce vazuse, Church l-a rugat pe designerul grafic Dale Romero sa investigheze locul si sa fotografieze anomalia cat mai mult, din toate unghiurile posibile.

“Ar fi ideal ca Romero sa gaseasca o cale de a fotografia platforma atat sub apa, cat si la suprafata”, a spus Church. “Prima mea impresie, la vederea acelei imagini, a fost ca platforma era de origine greaca; parea artificiala, nicidecum naturala. Cand te uiti la ea de sus, poti observa o forma aproape perfect ovala. In mediul natural, nimic nu este simetric. Totul este erodat, acoperit cu pietre si denivelat, pe cand aici, pe parcursul a doua mile (3.21 kilometri), avem un oval perfect; un contur negru separa ovalul de restul platformei.”

“Trebuie sa fie un anumit tip de acoperis”, a adaugat Church. “Se aseamana cu un stadion cu acoperis rotund, cu o pista interioara de curse sau cu o arena olimpica – pur si simplu iti da aceasta senzatie. Arata ca o structura ovala perfecta, facuta de mana omului (artificiala), asezata pe un santier de constructii.”

Potrivit ufologilor, simetria perfecta a caracteristicilor mentionate mai sus, impreuna cu partea superioara neteda si pilonii imensi care o sustin, toate acestea fac din ciudata platforma o baza secreta extraterestra subacvatica. Probabil ca va intrebati de ce baza este de origine extraterestra si nu de origine umana.

Motivul este simplu: daca ar fi de origine umana, ar apartine, probabil, armatei, iar din experienta noastra de pana acum, fiecare baza a armatei este blurata pe Google Earth, astfel incat sa nu poata fi gasita, din motive de securitate evidente. Totusi, acest loc aparte de pe coasta din Malibu, California, nu impune nici un fel de restrictii in ce priveste depistarea sa.

[adsenseyu1]

Unii ufologi chiar au comparat transeele (santurile) perfect aliniate cu o retea de conducte si linii electrice care formeaza o anumita structura; cercetatorii au insinuat ca designul atipic ar putea fi capodopera unei rase (civilizatii) antice si avansate care a dus o viata prospera si infloritoare in zona respectiva, inainte de a fi inghitita de apa, ca o consecinta a groaznicului colaps care a avut loc in regiunea arctica.

In orice caz, descoperirea spectaculoasa ofera o perspectiva unica asupra adancurilor oceanului, dezvaluind caracteristici nemaivazute ale structurilor imersate, structuri care ar putea detine, pana la urma, secrete bine pastrate ale omenirii.

Ramane de aflat daca aceasta anomalie este o baza extraterestra artificiala, sau reprezinta ramasitele unei civilizatii pierdute. Cert este faptul ca, pana cand nu se va organiza o expeditie subacvatica, care va avea ca scop inspectarea locului misterios, putem doar sa speculam adevarata natura a bizarei platforme.

Daca intentionati sa o vedeti cu ochii vostri, iata coordonatele care conduc acolo: 34° 1’23.31?N 118° 59’45.64?W. De asemenea, videoclipul de mai jos va ofera informatii suplimentare. Ramaneti vigilenti si ajutati-ne sa raspandim aceasta informatie. Toata lumea merita sa afle despre asta.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *