Cele mai importante accesorii ale un smartphone

Cele mai importante accesorii ale un smartphone

Pentru un smartphone, aveti nevoie neaparat de accesorii multiple. Nu sunt suficiente accesoriile oferite in pachetul standard (de ex. incarcator  sau  handsfree), veti avea nevoie si de unele cabluri suplimentare si de multe alte gadgeturi care optimizeaza si amplifica experienta utilizarii telefonului inteligent.

Va prezentam cele mai importante accesorii ale unui telefon inteligent in functie de utilizarea lor.

1.Protectia telefonului

Avand in vedere ca un smartphone de ultima generatie poate ajunge la un pret foarte ridicat chiar si la cateva mii de lei, cu siguranta vei dori sa protejezi cat mai mult timp aceasta investitie. O prima abordare se refera la ecranul smartphone-ului.

Acesta este un ecran tactil sensibil, care trebuie obligatoriu protejat de socuri multiple, zgarieturi, praf si umiditate factori care vor conduce inevitabil la uzura lui. Folia de protectie devine in acest caz un accesoriu mai mult decat obligatoriu.

[adsenseyu1]

De regula aceasta este disponibila in doua variante. Exista o folie  normala foarte subtire (care ofera protectie impotriva prafului si a unor zgarieturi usoare), dar si o alta varianta cea din sticla care aduce ecranului un plus de rezistenta in cazul unor socuri.

A doua abordare referitoare la protectia telefonului se refera la carcasa acestuia, care trebuie de asemenea sa fie protejata de semnele uzurii, pentru a se putea pastra intact aspectul pentru o mai lunga perioada de timp. Protejarea carcasei va duce totodata si la cresterea valorii telefonului, in cazul in care posesorul doreste sa il vanda.

2. Cablurile suplimentare

Aici poate fi vorba de cabluri adaptate pentru incarcatoarele auto sau de orice alt tip, despre cablurile de date, de care ai absoluta nevoie. De multe ori nu ai o priza la indemana, ci doar un PC, un laptop, sau o mufa USB. In asemenea situatii, pentru a prelungi durata de viata a telefonului aveti nevoie de cabluri aditionale.

3. Incarcatorul auto

La fel ca si un smartphone, masina personala a devenit in ultimii ani o necesitate. Din pacate, modelele vechi auto nu sunt prevazute cu tehnologii care sa poata permite incarcarea eficienta si inteligenta a celor mai noi smartphone-uri. De aceea este nevoie de un incarcator auto care sa suplineasca lipsa dotarii cu tehnologii noi a autoturismelor mai vechi.

4. Suportul auto pentru smartphone

In timp ce conducem avem uneori nevoie si de telefonul mobil dar trebuie sa fim insa si in siguranta si sa nu ne supunem la diferite  riscuri daca folosim telefonul in timp ce conducem.

[adsenseyu1]

Suportul auto devine astfel un aliat perfect pentru soferi. Exista diverse modele de suporturi auto, care se pot fixa in bord sau in parbriz , oferind accesibilitate la smartphone, fara sa ingreuneze capacitatea de a conduce.

5. Bateriile externe

In situatiile in care pur si simplu nu ai unde sa iti incarci telefonul , este necesar sa ai la indemana un baterie externa. Datorita functiilor multiple pe care le indeplineste un smartphone bateria acestuia se descarca foarte repede chiar in mai putin de o zi.

Concluzionand avem nevoie de numeroase accesorii cand achizitionam un smartphone.

Avantajele pe care le ofera un smartphone sunt insa considerabile, avand in vedere numeroasele functii  pe care le pot indeplini acestea.

Prin urmare, nu trebuie sa te limitezi la pachetul standard atunci cand iti cumperi un smartphone, ci este necesar sa-l accesorizezi in functie de necesitatile proprii.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *