Cele mai cautate piese pentru telefoanele Huawei

Cele mai cautate piese pentru telefoanele Huawei

In clipa de fata, cei mai importanti doi producatori de pe piata de telefoane mobile sunt fara doar si poate Samsung si Apple, iar oamenii sunt incantati de dispozitivele fabricate de acestia.

Exista insa si alti producatori care scot pe piata dispozitive performante, dispozitive cu un design minunat insa care costa mai putin decat cele de la Samsung sau decat modelele iPhone de la Apple.

Unul dintre acesti producatori este Huawei. In ultimii ani, dispozitivele acestui brand au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate de catre utilizatori, iar acest lucru este evident in conditiile in care din punct de vedere al specificatiilor tehnice, terminalele Huawei sunt din ce in ce mai bune.

Trebuie insa precizat ca la fel ca si telefoanele altor producatori de pe piata, si terminalele Huawei au sanse mari sa ajunga intr-un service gsm specializat in reparatii Huawei, in cazul in care nu sunt ingrijite in mod corespunzator.

Cel mai des ajung in service telefoanele acestui brand care au nevoie de o inlocuire display Huawei, insa cei care ajung sa isi duca telefonul din acest motiv la reparat au probleme cu display-ul pentru ca nu au avut grija de dispozitiv.

Cei care isi protejeaza telefonul inca din prima clipa cu un geam de protectie pentru ecran, chiar si in cazul in care isi scapa telefonul pe jos, sau isi lovesc din greseala telefonul, acesta nu se va alege cu display-ul spart.

Apoi, de precizat este faptul ca telefoanele care ajung in service pentru o inlocuire display cauzata de neglijenta utilizatorului, in majoritatea cazurilor au nevoie si de un touchscreen nou, insa de precizat in ceea ce priveste touchscreen-ul este faptul ca aceasta componenta poate fi schimbata si datorita unui grad mare de uzura.

Acest lucru este firesc in conditiile in care in prezent oamenii folosesc ore intregi telefoanele mobile in fiecare zi.

Ei bine, exista terminale de la Huawei care ajung in service datorita faptului ca butonul de pornire – oprire al telefonului nu mai functioneaza, sau functioneaza doar daca este apasat foarte puternic.

In aceasta situatie se impune inlocuirea butonului de pornire – oprire. Exista apoi situatii in care utilizatorii care detin un terminal de la Huawei ajung cu telefonul la service dat fiind faptul ca butoanele de volum ale telefonului nu mai functioneaza. Si in acest caz se impune inlocuirea butoanelor respective.

Alte terminale de la Huawei ajung pe mana specialistilor in reparatii smartphone-uri datorita faptului ca acestea intampina probleme in receptionarea semnalului gsm. De multe ori aceasta problema are o singura solutie de rezolvare, si anume inlocuirea antenei de semnal.

Asadar, dupa cum se poate observa, la fel ca si alte telefoane care apartin altor branduri, si dispozitivele Huawei pot sa ajunga in service pentru anumite reparatii.

Partea buna insa este aceea ca nu toate terminalele trec printr-o astfel de problema. Poate unul dintr-o suta de telefoane se confrunta cu una din aceste probleme. De precizat este ca piesele terminalelor Huawei nu sunt la fel de scumpe precum cele ale terminalelor Samsung sau iPhone.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *