Cele mai bune produse care optimizeaza utilizarea panourilor solare

Cele mai bune produse care optimizeaza utilizarea panourilor solare
strategie de optimizare seo

Panourile solare reprezinta primul pas catre o viata mai confortabila si reducerea facturilor de utilitati. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu obtii economia dorita doar cu panouri solare. Exista o serie de produse suplimentare care ajuta la eficienta energetica, de la ventilatoare de tavan pana la dispozitive de automatizare a casei, precum termostatele inteligente. Iata cateva produse pe care ar trebui sa le ai in acasa daca ai panouri solare. Cu aceste dispozitive suplimentare, poti utiliza mai putina energie de la retea si vei reusi sa acoperi costurile sistemului mai repede.

Termostate inteligente

In ultimii ani, roboti minusculi au intrat in casele noastre pentru a conduce gospodariile mai rentabil si mai convenabil. Termostatele inteligente sunt una dintre aceste inventii minunate si iti permit sa comunici cu sistemul tau de incalzire si racire printr-o aplicatie. Asadar, daca uiti sa opresti incalzirea sau aerul conditionat inainte de a pleca la serviciu, poti folosi telefonul pentru a face modificarile necesare.

In acest scop ai nevoie de cele mai bune controllere panouri solare pe care le poti achizitiona de la Salus, la preturi avantajoase.

Learning Thermostat este una dintre cele mai bune solutii cu termostate inteligente de pe piata , deoarece acestea primesc o serie de informatii complexe. In timp ce alte termostate inteligente va permit sa activati si sa dezactivati sistemele HVAC de la distanta si sa creati programe de incalzire si racire, Nest Learning Thermostat va studiaza obiceiurile si implementeaza cele mai eficiente solutii energetice. Termostatul va sti, de exemplu,  ca iti place sa cresti caldura cand te trezesti la 6:30 am pentru munca. Casa ta va invata acest program si iti va incalzi camera la temperatura ideala inainte de a te ridica. Aceasta anticipare este cea care face ca aceste dispozitive sa fie atat de apreciate.

Indiferent de marca pe care o cumperi, toate termostatele inteligente iti permit sa urmaresti cu atentie cat de multa energie utilizezi, cand o utilizezi si cum poti economisi.

Lumini inteligente

Iluminatul reprezinta aproximativ 5% din consumul de energie in locuinta. Pentru a reduce cantitatea de energie pe care o consima luminile, de la panourile solare, oa in considerare instalarea luminilor inteligente. Nu, nu vorbim despre lumini clap-on. Vorbim despre lumini pe care le poti estompa, porni si opri, toate dintr-o aplicatie. Philips este una dintre cele mai bune marci inteligente de becuri inteligente. Luminile lor inteligente sunt eficiente din punct de vedere energetic si pot fi stinse cand esti aproape sau departe – nu doar pe proprietatea ta. Daca nu vrei ceva prea tehnic poti sa faci si upgrade la becuri eficiente din punct de vedere energetic. Initial sunt putin mai scumpe, dar durata lor de viata lunga si economiile de energie compenseaza acest lucru.

Ferestre de inalta eficienta

Multe case pierd caldura prin ferestre si acoperisuri. Acest lucru poate fi remediat prin instalarea ferestrelor cu doua sau trei panouri. Astfel vei reusi sa conservi caldura in interior si nu va mai fi necesar sa ai mereu sistemul de incalzire pornit.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *