Ce trebuie sa stim despre directorul Dmoz

Ce trebuie sa stim despre directorul Dmoz

Dmoz sau Open Directory Project este un director care apartine companiei Netscape. Acest director este unul dintre cele mai importante directoare care au inscriere gratutita si se administreaza de catre voluntari care sunt din toata lumea.

Avand o foarte buna autoritate motorul de cautare vede altfel site-urile care sunt listate in el. Acum directorul Dmoz are page rank 7 si foarte multe site-uri indexate.

Inscrierea in acest director este un procedeu indelungat ce presupune ca trebuie respectate si un set de reguli pentru ca un site sa poata fi aprobat. In acest sens primim mai multe informatii de la It Exclusiv.

Perioada de asteptare pentru aprobarea in acest director poate sa fie de la cateva zile si pana la cativa ani. In acest timp este posibil sa si uitati ca site-ul a fost inscris.

[adsenseyu1]

Unul dintre motivele pentru care apar aceste intarzieri in ceea ce priveste aprobarea este faptul ca persoanele care se ocupa cu editarea sunt voluntari, sunt destul de putini si lucreaza in general in functie de timpul pe care il au disponibil.

De cele mai multe ori acesti editori sunt acuzati ca nu isi fac in mod corespunzator treaba si am observat si foarte multe discutii despre coruptie. Cel mai multi care trimit site-uri pentru indexare nu acorda o importanta suficienta regulilor pentru inscriere si de aceea site-urile sunt respinse.

Mai jos va oferim si un ghid despre cum se inscrie un site in directorul Moz.

Prima data va trebui sa va asigurati ca site-ul este terminat si functional, ca exista continut unic si de calitate pe el si ca acest continut se incadreaza in normele legale.

Dupa aceea daca toate aceste reguli sunt indeplinite se poate incepe completarea formularului pentru inscriere. Pentru site-urile in romana se va alege optiunea World si tara si de aici se poate naviga prin subcategorii si cateorii pentru a o gasi si pe cea potrivita pentru un site pe care il scrieti.

strategie de optimizare seo

[adsenseyu1]

O metoda foarte simpa este sa cautati in functie de expresii cheie specifice pentru site si astfel veti putea descoperi in care categorie se liseaza site-urile care au acelasi domeniu. Dupa ce gasiti o categorie urmeaza sa inscrieti site-ul in site. Cand ajungeti in acest pas se completeaza si formularul de inscriere respectand niste pasi.

Pentru titlu nu se va folosi niciodata o simpla insiruire de cuvinte ci se pune titlul oficial pe care il are site-ul. Se va evita limbajul promotional si majusculele. In cazul in care nu aveti un titlu bun aveti posbilitatea de a completa titlul cu numele domeniului.

Descrierea ar trebui sa fie corecta si obiectiva. Puteti asigura o privire pe descrierile altor pagini inscrise si veti observa ca ele nu contin foarte mult scris. Descrierile sunt in general de o fraza.

Se evita descrierile facute din cuvinte cheie si textele de tipul de reclama pentru ca acestea sunt ignorate de catre editori. In plus descrierile facute la obiect duc si la o verificare rapida a unui site si la aprobarea sa in director.

Dmoz este un catalog administrat numai de voluntari si care are informatii din toate domeniile. In plus gasiti si informatii care sa va ajute la inscriere.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *