Ce piscina mi se potriveste?

Ce piscina mi se potriveste?

In zilele noastre, exista mult mai multe case cu piscina decat in trecut, iar acest lucru nu mai trebuie sa ne surprinda datorita faptului ca piscinele pot fi acum alese din diferite materiale, si pot avea preturi foarte atractive.

In cele ce urmeaza, veti putea sa descoperiti piscine ieftine construite din diferite materiale, pentru a stii ce sa alegeti in cazul in care in viitorul apropiat intentionati sa va construiti propria piscina in curte.

Prima recomandare este sa va indreptati atentia spre o piscina din otel atunci cand intentionati sa alegeti o piscina ieftina.

Otelul rezista deformarii mai mult decat aluminiu si costa considerabil mai putin. O piscina din otel este de departe cea mai puternica. In timp ce rugina a fost o problema in trecut, piscinele din otel mai noi au un strat galvanizat la cald, care rezista ruginei si vine cu acoperiri de vinil.

Mai mult decat atat, piscinele din otel sunt usor de curatat si usor de intretinut, nu permit scurgerea apei si pot fi construite intr-o perioada de timp record. Mai mult decat atat, piscinele din otel pot avea diferite dimensiuni si diferite forme, pentru a se incadra perfect in decorul curtii. Consideram ca datorita acestor motive, putem spune ca piscinele din otel pot reprezenta solutia ideala pentru toti cei care au nevoie de o piscina ieftina.

Cei interesati de o piscina ieftina pentru propria curte, isi pot indrepta atentia si spre o piscina construita din aluminiu. Piscinele din aluminiu au devenit populare in ultimii 10 pana la 15 ani din cauza capacitatii lor de a face fata conditiilor meteorologice nefavorabile.

Atunci cand aluminiul este expus la aer, acesta este acoperit cu un strat dur si transparent de oxid de aluminiu care ajuta la rezistenta la coroziune. Aluminiu nu se strica si nici nu rugineste, si are un raport extrem de mare de rezistenta-greutate.

De asemenea, o piscina construita din aluminiu devine mai puternica si isi pastreaza duritatea in timp ce devine mai rece. Cel mai mare dezavantaj este ca cele mai multe piscine din aluminiu pot deveni victime ale pittingului cauzate de procesul de oxidare.

O alta idee pentru cei care isi doresc o piscina ieftina, este aceea de a opta pentru una din rasini. Aceste bazine dureaza de obicei mai mult decat piscinele din otel, spre deosebire de aluminiu aceste piscine nu se oxideaza, sunt mai ieftine decat aluminiul si sunt disponibile in mai multe dimensiuni diferite.

Cu toate acestea, dezavantajul este ca piesele de piscine din rasina pot deveni mai vulnerabile la fisuri si la decolorare datorita atat timpului de iarna, cat si a temperaturii extreme si expunerii la radiatii UV.

Asadar, acestea sunt cele mai populare trei solutii pentru cei care isi doresc o piscina ieftina in propria curte. Tinand cont de toate aceste detalii, noi consideram ca solutia ce amai atractiva pentru cei care isi doresc o piscina ieftina, este reprezentata de o piscina din otel, insa la urma urmei fiecare poate sa aleaga piscina in functie de preferinte.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *