Ce ar trebui sa stim despre ceasurile de lux?

strategie de optimizare seo

Ce ar trebui sa stim despre ceasurile de lux? Vorbind la modul cel mai serios Topceas.ro, este un loc bun pentru a descoperi ceasuri de lux de toate tipurile si pentru toate buzunarele- de asemenea, accesand website-ul nostru: www.topceas.ro va veti convinge ca avem tendinta de a face “vizibile” preturile cat mai mult posibil.

Dar cautarile dvs nu trebuie neaparat sa se opeasca aici.  Exista diferite site-uri dedicate ceasurilor de lux cu propriile lor gusturi si tipuri de produse preferate.

Cu siguranta exista o multime de magazine de ceasuri de lux on-line, dar faptul ca va simtiti confortabil sa va achizitionati de aici produsele, este o alta poveste.  Doar ca, furnizorii  online pot fi o modalitate rapida si eficienta de a afla si informa despre branduri noi.

Aceasta va va ajuta sa decideti care este produsul ce il puteti achizitiona in limitele bugetului dvs . Procedati si online ca si cum ati face” window shopping” in viata reala, iar window shopping-ul este de multe ori ceea ce ne conduce la cumparaturi.

[adsenseyu1]

Magazinele comerciantilor cu amanuntul nu sunt intotdeauna locurile cele mai prietenoase pentru cumparaturi din cauza reputatiei ce si-o creaza prin tactici de vanzari uneori agresive, dar destul de usor de ignorat.

Mergeti la magazinele din apropiere pentru a vedea lucrurile la “prima mana” si chiar pune-ti-va ceasurile pe mana ca sa va familiarizati cu tipuri si dimensiuni.  Este foarte important sa aveti cunostintele de baza, sa stiti care sunt stilurile, materialele, si dimensiunile care se potrivesc cel mai bine pe incheietura mainii dvs.

Dar inainte de a face achizitia probabil va intrebati cat de mult ar trebui sa cheltuiti? In primul rand, ceasurile nu ar trebui sa fie considerat de investitii financiare. Desi este posibil sa se cumpere ceasuri, care isi vor men?ine sau chiar, eventual, vor creste ca valoare … acele cazuri sunt exceptia, nu regula.

Ceasurile sunt ca masinile, iar in cele mai multe cazuri se depreciaxa dupa ce le cumperi. Cantitatea de depreciere depinde de un numar foarte mare de factori, iar cel mai bun mod de a sti cat de mult un  anumit ceas se poate deprecia, este de a cauta on-line ceasuri ce au avut deja proprietar si a vedea care este pretul de vanzare, fata de cele noi.

In cazul in care pretul unui ceas usor folosit este cu 20% mai mic , putem spune ca isi mentine destul de bine valoarea.

Colec?ionarii cumpara ceasuri in scopuri personale si investesc in acestea ca valori emotionale. Ceasurile sunt un hobby si o sursa de bucurie. Daca sunteti tipul de persoana interest sa detina ceasuri care sa le puteti vinde mai tarziu pentru profit, in cele mai multe cazuri va trebui sa investiti initial o suma mare de bani.

Acest lucru este foarte important, deoarece in universul comercial cele mai multe lucruri nu vor creste ca valoare dupa achizitie, acela?i lucru aplicandu-se si la majoritatea ceasurilor.

[adsenseyu1]

Acestea fiind spuse, nu ar trebui sa cheltuiti mai mult decat va pute?i permite pe un ceas. Daca va permiteti sa cheltuiti mult pentru un ceas nou, cu atat mai bine, dar daca va ambitionati sa faceti asta in idea de a le revinde si recupera investitia, ar trebui sa va gestionati mai bine asteptarile. Nu se numesc “ceasuri de lux” degeaba.

Ceea ce ar trebui sa cautati de fapt, este, ceva de valoare pentru banii dvs. Dar ceasurile frumoase sunt scumpe. Daca doriti un ceas elvetian mecanic decent o sa te coste cateva sute de lei, cel mai ieftin. Dar sa siti ca nici toate veasurile de 5.000 de dolari nu sunt la fel.

Ceasurile de lux au tendinta de a varia foarte mult in caracteristicile si materialele pe care le ofera. La un anumit pret puteti achizitiona chiar un ceas de aur masiv de la o anumita marca sau ceas din otel entry-level la alte branduri, tot pentru aceeasi suma. Unul nu este neaparat mai bun decat celelalt si este nevoie sa aruncati o privire mai atenta la caracteristicile generale,functionalitatea si personalitatea brandului.

Cum luati o decizie de cumparare definitiva joaca un rol imens in industria ceasurilor si in industria de lux in general. Uneori, unii platesc pentru un nume, iar pentru multi numele este foarte valoros. In orice caz, daca sunteti in cautarea primului dvs. ceas elvetian “frumos”, asteaptati-va sa scoateti din buzunar, cel putin cateva sute de lei.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *