Care sunt diferentele dintre iPhone 4 si 4s?

strategie de optimizare seo

Care sunt diferentele dintre iPhone 4 si 4s?

Generatia Apple stie ca niciun alt telefon nu e ca iPhone. Totul la acest telefon, incepand cu un acumulator iphone 4s original si pana la sistemele performante cu care aceste telefoane sunt dotate. In definitiv piata telefoanelor mobile oricum este dezbatuta majoritar de catre acest gigant, insa nici ceilalti participanti nu sunt de neglijat.

Fara indoiala insa iPhone a atins apogeul in ceea ce priveste telefoanele. Spre exemplu un acumulator iphone 4s original, 5 sau 6 este astazi deosebit de performant si poate face cu succes cerintelor utilizatorilor. Am ales pentru o comparatie un telefon 4s si un iPhone 4, pentru a vedea ce anume este diferit.

[adsenseyu1]

In mare diferentele dintre telefoane nu sunt chiar foarte mari. Chiar daca modelele de telefoane care ruleaza pe sistemul de operare iOS par a fi asemanatoare de fapt ele sunt constriute sa functioneze pe o platforma de baza, suportand ulterior anumite imbunatatiri.

Plecand de la ideea de a compara doua tipuri similare de iPhone am constata faptul ca de fapt costurile acestora sunt raportate de fapt exact la sensibilele diferente suportate de catre telefon.

Plecand din acest punct putem constata inca de la inceput o diferenta aproape imperceptibila de gramaj. In vreme ce iPhone 4 are 137 de grame, “fratele” sau are un gramaj de 140 de grame, chiar daca diferenta de lansare dintre cele doua variante este de doar 1 an. Mai apoi putem constata diferente si in ceea ce consta felul in care functioneaza telefonul. Un iPhone 4 va avea un senzor giro dispus pe 3 axe si un senzor special creat pentru autoinchidere, in vreme ce un iPhone 4S are un senzor de proximitate pentru inchidere automata si un giroscop pe 3 axe.

[adsenseyu1]

Din punct de vedere al memoriei interne lucrurile prezinta si ele modificari, in sensul ca un iPhone 4 va avea o configuratie de 16/32 Gb, in vreme ce un 4S va avea o memorie de 16/32/64 Gb spatiu de stocare. Si din punct de vedere al modulului 3G lucrurile stau diferit, iar acest lucru poate fi cu usurinta depistat prin simpla comparatie intre specificatiile tehnice ale fiecarui telefon in parte.

Sistemul de operare este schimbat ssi el, un iPhine 4 functionand pe varianta de iOS 4, in timp ce un 4S isi desfasoara deja activitatile pe sistemul de operare iOS 5. Camera mai mare si rezolutie in consecinta pentru iPhone 4S si anume 8 Mp si 3264×2448 pixeli, in timp ce iPhone 4 stagneaza la 5 MP, si 2592 x 1944 pixeli. Fireste, urmand tendinta de crestere si capacitatile video se modifica, in mod clar iPhone 4 S ridicandu-se deasupra asteptarilor unui iPhone 4.

din punct de vedere al acumulatorului si aici exista oarece diferente, in sensul ca iPhone 4 are un acumulator standard, Li-Ion, in timp ce varianta imbunatatita a trecut pe varianta de acumulator standard Li-Po de 1430 mAh. Discutia legata de acumulatori este foarte ampla si in mod cert fiecare dintre noi isi poate da seama cat este de important acumulatorul pentru un astfel de telefon.

Imbucurator este faptul ca, desi ambele versiuni sunt deja depasite de cele mai noi lansate, ele inca isi gasesc accesoriile necesare in magazine de profl precum Accesoriigsm.ro. De aceea nu trebuie sa ne facem griji. Chiar daca specificatiile tehnice sunt diferite, in mod clar pentru toti e loc sub soare. Deci, daca vrei iPhone, iphone sa fie, ca in rest accesoriile se gasesc.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *