Care sunt cele mai bune branduri pentru laptopuri refurbished?

Care sunt cele mai bune branduri pentru laptopuri refurbished?

Daca vrei sa iti cumperi un laptop refurbished ideea este sa alegi un brand recomandat macar pentru a te asigura ca vei beneficia de laptopul tau cat mai mult timp. In anul acesta, Apple si Dell s-au mentinut pe pozitii de lideri pe piata la nivelul intregii lumi ocupand locul 1 si 2. Asus a fost pe locul trei desi s-a straduit sa ramana in topuri si sa se distinga de concurenta aducand produse interesante si fiabile pe piata. Din nefericire pentru HP ei au ajuns pe locul 6 din cauza faptulul ca au produs o serie de laptopuri cel putin mediocre care nu au adus deloc inovatie si care nu ofera suport. Avand in vedere toate acestea incercam sa iti oferim mai multe informatii despre brandurile de la care ar fi bine sa iti cumperi un calculator sau un laptop chiar si refurbished.

Poate ca solutia unui laptop refurbished inca nu ti se pare buna insa tinem sa mentionam faptul ca spre deosebire de laptopurile la mana a doua unde intr-adevar totul este o loterie si nu stii exact ce cumperi si cat te va tine, in cazul tuturor produselor refurbished situatia sta altfel. In primul rand ca poti primi garantie chiar si pentru cinci ani ceea ce este important. De asemenea, toate produsele refurbished au fost verificate cu responsabilitate de o echipa de profesionisti care stiu exact ce au de facut si toate defectiunile au fost remediate. Sincer acum, chiar crezi ca iti dadea cineva garantie la produse in care nu au incredere si pentru care risti sa ti se strice in prima luna?

Apple

Apple este un brand de top de 7 ani pentru ca a produs o combinatie de laptopuri high end fiind cele mai bune din clasa lor si ofera un suport tehnic foarte bun fiind mult peste competitorii directi. De exemplu compania din California a primit cele mai mari note si pentru programele preincarcate pentru ca acopera garantia si iti ofera posibilitatea de a trimite produsele defecte prin posta, catre un service autorizat pentru verificare si reparatii.

strategie de optimizare seo

Dell

Laptopurile de la Dell sunt clasate pe locul 2 pentru doi ani consecutivi la productia de laptopuri fiind pe locul 1 la calculatoare datorita liniilor foarte performante si fiabile dar cu un design special. Compania ofera o gama avasta si diversificate de laptopuri si utilizatorii nu se pot plange ca nu au o oferta foarte buna. Sunt si laptopuri care costa chiar 300 de dolari si sunt destul de performante dar si eficiente fiind si monstrii pe piata care ajung pana la 3000 de dloari, care au procesoare performante, placi video de top dedicate de la AMD sau de la Nvidia, discuri SSD si chiar configuratii cu sisteme foarte avansate de racire.

Asus

Asa cum am spus, Asus urca tot mai mult in topuri sau cel putin asa a facut in ultimii ani avand un design inovator si atractiv. Produsele sunt facute bine din materiale de cea mai buna calitate. Daca vrei un astfel de laptop go for it. Cu siguranta merita.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *