Care sunt avantajele uleiului esential al arborelui de ceai?

Care sunt avantajele uleiului esential al arborelui de ceai?
strategie de optimizare seo

Uleiul esential de arbore de ceai este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor arborelui de ceai. Arborele de ceai este un ulei esential a carui reputatie este bine stabilita. Uleiul esential antiinfectios, versatil si bine tolerat este esential in kitul de aromoterapie. Il poti procura daca iti faci un cont doterra.

Vei descoperi ca uleiul esential de arbore de ceai este folosit intr-un numar mare de produse de igiena intima si ingrijirea corpului si a fetei. Eficient in lupta impotriva multor infectii, uleiul esential de arbore de ceai organic este recomandat in special in caz de dureri in gat sau infectii orale. Uleiul esential din Tea Tree ofera proprietati antibacteriene, anti-infectioase, antivirale si dezinfectante.

Cand sa folosesti uleiul esential al arborelui de ceai?

Uleiul esential de arbore de ceai organic are multe proprietati:

  • Vindecare: frunzele de arbore de ceai au fost utilizate in mod traditional in comprese pe piele pentru a accelera vindecarea. Uleiul esential de arbore de ceai este folosit pentru multiplele sale virtuti de pe piele. Uleiul esential de arbore de ceai este, de asemenea, indicat pentru a trata eczemele, arsurile, arsurile solare, muscaturile de insecte, cosurile si ranile mici. 
  • Imunostimulant: ingredientele active ale uleiului esential de arbore de ceai ajuta la intarirea apararii imune a organismului. Uleiul esential de arbore de ceai face posibila facilitarea recuperarii sistemului imunitar dupa o boala sau orice alta slabire a organismului.
  • Antiinfectios: este un puternic antiviral, care este deosebit de eficient in reducerea simptomelor herpesului si gripei. Uleiul esential de arbore de ceai ajuta la combaterea diferitelor infectii ORL, genitale, orale si intestinale si este recomandat in tratamentul sinuzitei, aftelor, micozei sau cistitei. 
  • Dezinfectant: uleiul esential de arbore de ceai poate fi folosit si acasa. Antiseptic, uleiul esential al Tea Tree este foarte eficient in dezinfectarea lenjeriei si a suprafetelor casei tale. 

Cum se utilizeaza uleiul esential al arborelui de ceai?

Uleiul esential de arbore de ceai este utilizat in functie de diferite procese:

  • In aplicatii cutanate: este utilizat in aplicatii cutanate pentru a trata problemele pielii, indiferent de tipul acesteia. Cateva picaturi de ulei esential de arbore de ceai pot fi incorporate in diferite tratamente, in functie de zona de tratat. 
  • In difuzie: poate fi utilizat prin difuzie pentru virtutile sale tonifiante si antiinfectioase. Prin acest proces, ajuta la lupta impotriva oboselii, la gasirea calmului si la curatarea aerului inconjurator. 
  • La inhalare: Uleiul esential de arbore de ceai organic poate, prin inhalare, ajuta la combaterea racelii. Pentru a face acest lucru, inmoaie o batista cu cateva picaturi de ulei esential si inspira in ea.
  • In baie: adauga 1-2 picaturi in apa de baie pentru a calma problemele pielii. In baia de picioare, uleiul esential de arbore de ceai poate ajuta la diferitele infectii ale pielii. 
  • Oral: uleiul esential de arbore de ceai este unul dintre uleiurile esentiale care permit utilizarea orala. De exemplu, pentru a profita de proprietatile sale antiinfectioase, se toarna 2 picaturi de ulei esential de arbore de ceai intr-o lingura de miere. 
Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *