Caracteristici de luat in seama cand imi cumpar un smartphone

Caracteristici de luat in seama cand imi cumpar un smartphoneCand ne cumparam un telefon nou, nu vrem sa ne gandim nici o secunda la faptul ca la un moment dat, telefonul nostru se poate strica si ca vom avea nevoie de un service iPhone Bucuresti, de un service Nokia, Samsung sau pentru alte modele de telefoane.

Daca esti in cautarea unui service iPhone Bucuresti, o alegere inteleapta poate fi site-ul www.servicegsm.ro. Cei de aici sunt cu adevarat profesionisti si iti vor repara telefonul ca la carte, astfel incat sa te bucuri de el ca nou.

Cand iti cumperi un telefon, nu cumperi primul telefon care iti cade in mana, mai ales atunci cand vrei un telefon inteligent, un telefon pe care trebuie sa dai o suma impresionanta de bani. Iata ce trebuie sa ai in vedere.

[adsenseyu1]

•    Procesorul
Procesorul oricarui telefon este important, el reprezentand inima telefonului. Procesorul trebuie sa fie puternic daca vrei ca telefonul sa execute cu usurinta comenzile, daca vrei ca acesta sa reactioneze la timp.

•    Camera foto
Acest aspect este important pentru tine daca tii neaparat sa faci fotografii de calitate. Ai grija insa, deoarece un numar mare de pixeli nu inseamna si claritate in privinta fotografiilor.

•    Bateria
Cand ai un smartphone autonomia bateriei este extrem de importanta. Datorita faptului ca un smartphone este solicitat cu tot felul de aplicatii, bateria se poate epuiza repede. Daca vrei ca aceasta sa te tina mai mult, trebuie sa-ti cumperi un telefon cu o baterie mai puternica.

•    Designul
Daca pentru tine conteaza aspectul unui telefon inteligent, trebuie sa tii cont de designul telefonului. Ai multe posibilitati si poti alege ceea ce iti place cel mai mult.

•    Marca
Pentru unii chiar e importanta marca telefonului pe care il cumpara. Ideal ar fi sa cumperi un telefon de la o firma cat mai cunoscuta, deoarece acestea sunt in general telefoane mai performante.

[adsenseyu1]

•    Pretul
Conteaza pretul cand cumperi un smartphone? Normal. Nu poti sa crezi ca iti vei cumpara un telefon maxim de performant la 100 lei, cand valoarea lui e de 2000 de lei. Asadar, pretul conteaza foarte mult. Nu te intinde mai mult decat poti suporta financiar.

•    Sistmul de operare
Ai 3 sisteme de operare mai importante si anume: iOS, Android si Windows Phone. E important sa alegi sistemul de operare care iti place cel mai mult. Acestea difera ca interfata, dar si ca functii. Informeaza-te si alege-l pe cel care corespunde cel mai bine dorintelor tale.

•    Pentru ce vei folosi telefonul
Cand investesti bani intr-un telefon inteligent, suma pe care o dai poate fi semnificativa. Gandeste-te de doua ori inainte de a face o astfel de achizitie, deoarece uneori e posibil sa platesti mai mult decat folosesti. Fa o lista cu tot ce ai nevoie si alege modelul potrivit pentru nevoile tale. Cu siguranta vei gasi smartphone-ul perfect.

Studiaza totul in cel mai mic detaliu si ia in calcul orice aspect. Asigura-te de faptul ca ai luat cea mai buna decizie pentru a nu regreta mai apoi.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *