Cand trebuie sa mergi cu telefonul in service

Cand trebuie sa mergi cu telefonul in service

Aveti nevoie de repararea telefonului iPhone pe care il detineti si nu stiti incotro sa va indreptati? Service iPhone Bucuresti poate fi solutia potrivita fie ca este vorba despre inlocuirea bateriei ori a ecranului spart sau despre rezolvarea unor alte probleme care pot aparea de-a lungul timpului in utilizarea dispozitivului. Timpul alocat reparatiei, precum si costurile sunt variabile, in functie de problema specifica a telefonului, insa cu siguranta veti fi multumiti de serviciile noastre dupa ce va veti convinge ca facem tot posibilul pentru ca repararea telefonului dumneavoastra sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Unele daune pot cere reparatii precise care se pot realiza doar cu ajutorul instrumentelor speciale; dupa ce verificam amanuntit problema pe care o prezinta iPhone-ul pe care il detineti, va vom prezenta care sunt solutiile posibile si vom alege impreuna varianta cea mai potrivita.

De asemenea, este bine sa stiti ca exista anumite probleme care pot fi acoperite de garantie, in cazul in care aceasta nu a expirat, iar in acest caz vor fi urmati anumiti termeni si conditii impuse de producatorul Apple pentru ca drepturile prevazute de lege si de protectia consumatorului sa fie respectate. Cu toate acestea, exista si situatii in care reparatia se realizeaza in afara garantiei, fie ca aceasta a expirat, fie ca problema a aparut ca urmare a unui accident sau a unor modificari neautorizate aduse dispozitivului.

Inlocuirea bateriei poate fi acoperita de garantie in cazul in care bateria a fost defecta, insa nu acopera problemele cauzate de uzura normala a acesteia. Pentru a fi siguri care este specificul problemei pe care o are bateria iPhone-ului, echipa noastra va testa produsul; in cazul in care problemele bateriei sunt cauzate de defecte de fabricatie, acestea vor fi rezolvate fara taxe suplimentare, sub incidenta garantiei primite in momentul achizitiei. Daca problemele se datoreaza uzurii normale sau altor cauze, atunci va putem inlocui rapid bateria prin achitarea taxelor prevazute pentru acest serviciu.

In cazul in care problema iPhone-ului o reprezinta ecranul spart, exista toate sansele ca la noi sa gasiti solutia. Costul reparatiei depinde de modelul iPhone-ului si de eventualele daune suplimentare pe care le prezinta telefonul. Este evident ca daunele aparute in urma unor accidente neprevazute sau a unei utilizari abuzive nu sunt acoperite de garantie, insa noi putem rezolva aceasta problema dupa realizarea in prealabil a unei diagnoze amanuntite pentru a determina exact reparatiile care se impun telefonului.

Inainte de a aduce iPhone-ul la centrul nostru de reparatii este bine de stiut ca toate datele stocate pe dispozitiv ar fi bine sa fie salvate cu ajutorul iCloud sau iTunes pentru a nu fi pierdute in anumite cazuri. De asemenea, asigurati-va ca aveti cunostinta de numele de utilizator si parola Apple pe care le-ati utilizat in momentul configurarii telefonului, ca ati scos cartela SIM si o pastrati in siguranta si ca toate cablurile si accesoriile sunt pastrate pana la inapoierea telefonului.

Dupa reparatia telefonului, realizati configurarile necesare pentru a putea utiliza din nou iPhone-ul in parametri normali si pentru a va bucura de dispozitiv cat mai mult timp cu putinta.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *