Avantajele unui iPhone 7

Avantajele unui iPhone 7
strategie de optimizare seo

Puteti salva in final fisierele RAW, precum si fisierele JPEG, si va fotografia in gama larga de culori.

Camera frontala cu care se confrunta a avut si un upgrade. Are un senzor HD FaceTime de 7MP. De asemenea daca vrei inlocuire display iPhone 7 gasesti peste tot.

Pe partea de sus a obiectivului obisnuit de 12MP, iPhone 7 plus are un al doilea obiectiv telephoto de 56mm (comparativ cu obiectivul standard de 28mm).

Acest lucru a facut  minuni cu zoom. Exista un nou buton care apare in aplicatia pentru camera – 1X. Apasati acest buton si va veti bucura de zoom 2x fara pierderi datorita celui de-al doilea obiectiv teleobiectiv.

Cu toate acestea, puteti trage acest buton pana la maxim 10x zoom, fara nici o pierdere aparenta de calitate.

Apple a pastrat destul linistea asupra detaliilor actuale, insa a confirmat ca acest zoom avansat este posibil ca urmare a amestecului dintre ambele obiective si a unor trucuri de software inteligente.

In cazul in care acesta ofera o rezolutie mai buna, acest lucru ar putea fi foarte bine cel mai bun aparat de fotografiat smartphone realizat vreodata, asa ca culoarea este foarte entuziasmanta intr-adevar.

Si inca un lucru – iPhone 7 Plus foloseste atat lentile, cat si unele trucuri de software inteligente pentru a porni un nou mod de portret – care detecteaza automat fata unei persoane, estompand fundalul prin intermediul software-ului, oferind un efect de bokeh asemanator DSLR .

Din nou, va trebui sa asteptam sa vedem cum functioneaza in lumea reala – dar este o caracteristica pe care nici un alt smartphone nu o ofera in prezent.

Odata ce tineti seama de iOS si aplicatiile esentiale, va ofera doar spatiu suficient pentru aproximativ 20 de fotografii si doua aplicatii?

Noua baza de stocare de pe platforma iPhone 7 este un 32GB mai putin sensibil, celelalte editii oferind 128 GB si un nou spatiu interior de 256 GB. 256GB este un heck de mult pentru un telefon – mai mult spatiu de stocare decat cele mai multe laptop-uri Apple.

Un alt an, un alt iPhone si un alt procesor impresionant, coapte direct in bucataria proprie a Apple.

De data aceasta avem noul A10, si – surpriza surpriza – este cel mai puternic procesor smartphone al Apple (si probabil cel mai mare din lume).

Numerele sunt impresionante. Ne uitam la o fiara quad-core cu doua nuclee de inalta performanta care sunt cu 40% mai rapide decat echivalentul gasit in iPhone 6s si 6s Plus. Nu numai asta, dar ele au o eficienta mai mare, sugereaza mai putina putere.

Celelalte doua nuclee utilizeaza o cincime din puterea nucleelor ??mai puternice si sunt folosite pentru sarcini mai putin intense, ajutand la mentinerea duratei de viata a bateriei.

Nu puteti vorbi despre procesoare fara a arunca un GPU sexy in mix, iar noua fiara de 6 nuclee de la Apple este cu 50% mai rapida decat procesorul  gasit in iPhone 6s si 6s Plus.

Apple promite “jocuri la nivel de consola”, care este o idee destul de mare, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem ce va aduce Apple pe piata.

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *