Avantajele fanilor Facebook pentru promovarea unui brand

Avantajele fanilor Facebook pentru promovarea unui brand
Astazi, din ce in ce mai multi intreprinzatori mici si mijlocii folosesc reteaua de socializare Facebook pentru a atrage fani facebook ce pot deveni potentiali cumparatori. Cu cat avem parte de mai multi fani facebook cu atat avem posibilitatea de a obtine profituri mai mari.

Comunicarea, marketingul si transparenta sunt cele trei calitati esentiale ale unei afaceri de incredere. Proprietarii de afaceri ar trebui sa utilizeze toate mijloacele media (atat cele online cat si cele offline) pentru marketing si comunicare astfel incat sa fie cu un pas inaintea competitorilor. [adsenseyu1]

Una dintre cele mai bune platforme de conectare a publicului-tinta este reprezentata de social media. Exista o multime de site-uri de social media precum Google+, Twiter sau Pinterest, insa daca exista un site care sa conduca in privinta popularitatii, acela este, fara doar si poate, Facebook. Cele mai mari retele sociale iti ofera posibilitatea de a-ti promova brandul peste tot in lume.

Fiecare companie ar trebui sa-si creeze o pagina de facebook personalizata pentru a se putea conecta cu publicul. Cu ajutorul unei astfel de pagini iti poti promova brandul, iti poti creste traficul pe site si iti poti, creste, de asemenea, frecventa in motoarele de cautare.

Vom prezenta mai jos principalele avantaje cu care vine o pagina de facebook dedicata fanilor pentru a vedea cu adevarat potentialul impresionant pe care aceasta il ofera.
Intotdeauna vizibil – Continutul paginii afacerii tale este vizibila pentru toti membrii non-Facebook. Asta inseamna ca daca oamenii afla detalii ale paginii tale in rezultatele din motorul de cautare Google, pot obtine informatii despre compania ta fara sa se inregistreze.

Cu toate acestea, daca vor sa dea “Like” paginii tale, atunci inregistrarea este obligatorie.
“Likeuri” nelimitate – In timp ce o pagina de profil normala iti permite sa ai doar 5000 de prieteni, pagina pentru fani poate avea un numar nelimitat de fani.

Acest lucru este extrem de important intrucat numarul de fani indica popularitatea pe care o are afacerea ta in randul consumatorilor. Logica aplicata de consumatori este foarte simpla: “daca o companie X are 500.000 de likeuri, inseamna ca aceasta a satisfacut nevoile atator consumatori incat pot avea si eu incredere in ea”.

[adsenseyu1]

Pastreaza confidentialitatea vietii personale – Prin crearea unei pagini pentru fani poti sa iti pastrezi viata personala separata de cea profesionala. Prietenii si membrii familiei tale vor primi texte si fotografii legate de viata ta de zi cu zi, in timp ce fanii tai vor primi noutati legate de afacerea ta.

strategie de optimizare seo

Beneficii SEO – Continutul paginii pentru fani este indexat de catre motoarele de cautare, ceea ce reprezinta un lucru extraordinar pentru promovarea brandului. Ca om de afaceri, fiecare isi doreste trafic direct catre siteul lui, si chiar daca pagina pentru fani apare in lista cu rezultate a motoarelor de cautare, cumparatorii interesati pot obtine informatiile de care au nevoie despre compania ta, de pe Facebook. In cazul in care se hotarasc sa cumpere ceva, adresa siteului este disponibila pentru ei pe pagina pentru fani.

Pentru a va convinge de avantajele pe care le poate oferi reteaua de socializare Facebook va invitam sa accesati http://danbradu.com/fani-facebook-din-romania/ .


Alte stiri actuale :

1. How To Sell More Affiliate Products
2. Adevarul despre realizarea unei optimizari seo de succes
3. 5 Lucruri pe care nu le stiai despre optimizarea
4. Ce este SEO sau Search Engine Optimization?

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *